Sèries

Cosins germans

Any:
2014
Categories:
Sèrie, Documental, Producció Catalana, ProgramaTV
Generes:
Documental
Descripció:
Durada: 36 minuts. - Mida: 375 MB

El canal 33 estrena 'Cosins germans', una 'road movie' lúdica, d'oci, gastronòmica i cultural que transita entre les comarques de Catalunya i del País Valencià. Els protagonistes del viatge són els novel·listes Ferran Torrent i Empar Moliner, que s'enfrontaran en cada capítol en una peculiar competició a la recerca de quin dels dos països, el català o el valencià, és més singular en la seva cultura. El programa té una durada d'onze capítols i cada un es desenvolupa al llarg de tres dies. Ferran Torrent i Empar Moliner utilitzen el seu habitual llenguatge irreverent, incisiu, proper, àgil, però sobretot en clau d'humor, donant peu a un format desenfadat i eclèctic.

Conèixer els paisatges, costums i arrels serà l'excusa per reforçar l'altre pilar fonamental del programa, el concepte de 'cosins germans' representat en aquests dos viatgers. La 'road movie' reforça l'eix argumental del corredor mediterrani, cultural, econòmic i geogràfic, gràcies a la bona amistat que uneix els protagonistes. 'Cosins germans' demostrarà com de semblants són al capdavall, tot posant de manifest allò que els uneix per tradició, geografia, història i llengua.

El projecte 'Cosins germans' també s'ha publicat en format llibre. Gastronomia, paisatges i tradicions, una bona dosi d'humor, ironia i un toc literari donen forma a la publicació que va més enllà del quadern de viatge o de la guia turística.
Font T Format Nom Idioma Any Afegit
DVB 1 1a Temporada Completa!! 2014 2014-04-09 00:15:58
DVB 2 2a Temporada Completa!! 2016 2016-07-07 00:43:26

Última actualització Thursday 28th of June 2018 01:03:32 AM.