Sèries

XIII

Any:
2011
Categories:
Sèrie
Generes:
Acció, Crim, Misteri
Descripció:
"XIII" és una sèrie francocanadenca inspirada en el còmic creat per Jean van Hamme i William Vance amb el mateix nom. XIII és un agent de la CIA sense memòria. Després d'una missió fallida, XIII ha passat dos anys tancat en un amagatall de Romania. La sèrie consta de dues temporades, cadascuna de 13 capítols de 45 minuts de durada.

XIII (Stuart Towsend, "La lliga dels homes extraordinaris") és un agent secret, letal i amb talent que després del fracàs d'una missió té greus danys cerebrals que li impedeixen recordar res del seu passat. Quan per fi queda en llibertat gràcies a un grup armat lleial a Wally Sheridan, XIII farà un pacte amb el president Ben Carrington i altres membres del govern: localitzarà una poderosa arma d'intel·ligència coneguda com Renelco, capaç d'accedir a qualsevol tipus de tecnologia. Però, en la seva missió, XIII tractarà de descobrir els seus orígens i qui és en realitat.

L'agent especial Lauren Jones (Aisha Tyler, "Calibre 45", "Archer"), del servei secret de la Casa Blanca, serà assignada per ajudar-lo en la missió Renelco. El que XIII no sap és que ja es coneixien abans de la seva pèrdua de memòria, i que ella té altres motius per ajudar-lo en la seva recerca.

Durant la seva missió, XIII també toparà amb Irina Svetlanova (Virginie Ledoyen , "Adéu a la reina", "Bosc d'ombres"), una misteriosa mercenària d'origen rus que també busca l'arma Renelco. La relació entre tots dos es tornarà mortal, i a partir d'aquest moment la vida de XIII i els seus companys d'investigació (i també membres del seu passat) es veuran amenaçats per la mortífera espia.
Font T Format Nom Idioma Any Afegit
HDTV 1 1a Temporada 2011 2013-07-03 18:25:01

Última actualització Thursday 28th of June 2018 01:03:32 AM.