Sčries

L'aprenent

Any:
2013
Categories:
Sčrie, Producció Catalana, ProgramaTV
Generes:
Documental
Descripció:
Durada: 27 minuts . - Mida: 275 MB aprox. segons c/capķtol

Llucią Ferrer és l'aprenent.

"L'aprenent" és un "docushow" amb tocs d'humor i d'čpica, presentat per en Llucią Ferrer. Cada setmana el veurem iniciar-se professionalment en una ocupació diferent. Farą d'aprenent durant tres dies i ensenyarą quč hi ha darrere de 13 oficis que actualment són nķnxols d'ocupació.

El Llucią Ferrer torna a posar-se el vestit d'aprenent de 13 ocupacions diferents. Els capķtols de la segona temporada de "L'aprenent" estan enfocats a ocupacions amb molt potencial de creixement.

El Llucią farą una immersió intensa durant tres dies en cada ofici, per aprendre quines són les bases i requisits que una persona ha de tenir per dedicar-s'hi. Tocarą, provarą, es confondrą... patirą totes les conseqüčncies que té ser novell en les diferents feines que realitzarą, sempre tutelat per professionals que l'ensenyaran, guiaran i el motivaran, i si cal, l'esbroncaran.

Patirą la duresa i les condicions d'algunes de les feines d'aquesta segona temporada: haurą de penjar-se de més de 100 metres d'alēada per netejar vidres, haurą d'aprendre a tallar i manipular carn, portar malalts d'habitació a habitació en un hospital, ensinistrar gossos, distingir si el raļm estą llest per veremar, o com s'ha d'enquadrar bé un pla per fer un bon producte audiovisual, un capķtol on es podrą veure el Llucią aprenent a fer el mateix programa de 'L'aprenent'.
Font T Format Nom Idioma Any Afegit
HDTV 1 1a Temporada Completa!! 2012 2013-07-25 23:49:16
DVB 2 2a Temporada Completa!! 2013 2013-06-27 23:55:53

Śltima actualització Thursday 28th of June 2018 01:03:32 AM.