Sèries

Amb filosofia

Any:
2012
Categories:
Sèrie, Producció Catalana, ProgramaTV
Generes:
Entrevista
Descripció:
"Amb filosofia" és un programa innovador que acosta l'espectador a la cosa pròpia de la filosofia: una certa forma de pensar, de plantejar els problemes, de fer-se preguntes i explorar la consistència de les respostes. "Amb filosofia", en un plantejament inèdit a la televisió, obre als espectadors la porta a la filosofia viva, a la vida de la filosofia.

"Amb filosofia" aborda la filosofia vinculada al desig de saber i a una forma de pensar que neix de l'admiració i la perplexitat davant de les coses que ens envolten. Cada episodi vol mostrar el pensament filosòfic en acció a partir de realitats concretes i tangibles, i convidar a la reflexió a partir de coses que ens passen i que habitualment ja pensem sense necessitat de reconèixer-nos com a filòsofs: l'amistat, la veritat, la mort, la memòria, el poder, la llibertat, la identitat, Déu, la melancolia, el paisatge, fer-se preguntes, el desig o la justícia.

"Amb filosofia" reuneix filòsofs, pensadors, artistes i professionals en un diàleg àgil i molt visual al voltant d'aquestes qüestions singulars i alhora tan presents en la vida quotidiana.

En aquesta primera temporada, els participants són: Miguel Ángel Aguilar, Ramon Alcoberro, Félix de Azúa, Roser Bach, Fina Birulés, Marc Antoni Broggi, Jean-Claude Carrière, Benet Casablancas, Victoria Cirlot, Paolo Flores d'Arcais, Marina Garcés, Itziar González Virós, Andreu Jaume, Gregorio Luri, Julia Manzano, Juan Marsé, José María Mena, Biel Mesquida, Miguel Morey, Ignacio Morgado, Sami Naïr, Jordi Obiols, Emília Olivé, Perejaume, Valentí Puig, Raimon, Joan Francesc Romero, Xavier Rubert de Ventós, Julia Schultz, Josep Maria Solanes, Leo Solanes, Patrícia Soley-Beltran, Juan Tamariz, Amador Vega i Enrique Vila-Matas. "Amb filosofia" és un programa fet per Xavier Antich, Juan Pablo Caja, Enric Juste, Emili Manzano, Joan Riambau i Claire Roquigny.
Font T Format Nom Idioma Any Afegit
DVB 1 1a Temporada Completa!! 2012 2012-10-22 00:40:09

Última actualització Thursday 28th of June 2018 01:03:32 AM.