Sèries

La bèstia (The Beast)

Any:
2009
Categories:
Sèrie
Generes:
Acció, Crim, Drama, Thriller
Descripció:
DURADA: 40-50 minuts. - MIDA: 420Mb c/capítol.

Barker és considerat el millor en la seva feina, però a Dove aviat li queda clar que l'estrès i els perills de treballar secretament fan impossibles les relacions normals. A mesura que es posen a prova en casos que els enfronten amb narcotraficants despietats, traficants d'armes perillosos, policies corruptes i assassins a sou mortífers, també combaten contra el seu propi secret. A Dove se li ha demanat que cooperi en una investigació de l'FBI sobre Barker, que és sospitós d'anar més enllà de les normes.

Mentrestant, Baker investiga una conspiració dins del departament per protegir un grup d'agents que operen fora de la llei. Durant tretze capítols, en què es mostra la cara més sòrdida de la ciutat de Chicago, la sèrie "La bèstia" actualitza el gènere policíac amb espectaculars escenes d'acció i trames tèrboles. Un "thriller" modern en què l'espectador es trobarà amb tràfics d'armes i drogues, xarxes d'explotació sexual i la tan actual corrupció política. Res és el que sembla a "The Beast". No se sap mai en qui es pot confiar plenament ni quins són els molts secrets que amaguen els protagonistes.

"La bèstia" va ser l'últim treball de Patrick Swayze. El seu delicat estat de salut va impedir que es rodés una segona temporada de la sèrie, i d'aquesta manera es va convertir en l'últim llegat de l'actor, que va morir el 14 de setembre del 2009.
Font T Format Nom Idioma Any Afegit
DVB 1 1a Temporada Completa!! 2009 2012-06-08 15:03:05

Última actualització Thursday 28th of June 2018 01:03:32 AM.