Sèries

Gran Nord

Any:
2012
Categories:
Sèrie, Producció Catalana
Generes:
Comèdia, Drama
Descripció:
INTÈRPRETS: ANNA OBACH Aina Clotet PEP SOLÀ Roger Coma ERMENGOL TARRÉS Nacho Fresneda RITA COLL Mercè Arànega MANOLO PLA Manel Barceló QUICO PALLARS Pep Cruz JOAN COLL Roger Casamajor FREDERICA ROI Marta Romero SISQUET DEULOFEU Ramon Pujol MARGARIDA TARRÉS Marta Pérez SERGENT RIUS Xavi Lite CAPORAL ESTADELLA Aleix Albareda TANJA Ivana Miño LAURA PALLARS Marta Angelat TOMEU I ROMEU Pepo Blasco i Xavier Ruano CULLERA Eduard Muntada

L'agent Anna Obach és una jove subinspectora dels Mossos d'Esquadra, amb un brillant expedient i un futur prometedor. L'Anna té un caràcter obstinat que, unit a un acusat sentit de la justícia i del deure professional, fa que sovint tingui problemes amb els seus superiors. Un dia, en el compliment del seu deure, fica la pota i el seu cap la degrada i la destina al Gran Nord, una vall poc coneguda dels Pirineus. Gran Nord és un lloc especial, com ho acostumen a ser, per als habitants de les ciutats, la majoria de poblets d'alta muntanya qualsevol dia feiner, però ben normal per a la gent que hi viu.

El que ja no és tan normal, ni tan sols per a la gent de Gran Nord, són els habitants del petit poble de Nord, on l'Anna arriba per instal·lar-se a l'antiga i abandonada casa familiar. A Nord estan convençuts que tenen una democràcia absoluta, que mai ha reconegut cap altra sobirania que els seus habitants. Nord no té autoritats, ho decideixen tot al Consell, una mena d'assemblea on sempre estan reunits el Manolo, la Rita, el Joan, la Frederica, el Sisquet, la Tanja, l'Ermengol i el Quico. Tenen un Llibre de Privilegis, atorgat per Carlemany, que els fa diferents, originals i lliures. En l'actualitat no està gens clar que cap poder o autoritat els reconegui aquests privilegis, però en el fons tampoc ningú no els hi nega.

L'Anna, una dona de ciutat i amb un gran sentit del deure, una defensora absoluta de la llei, comença una nova vida en aquest poble, on el seu sistema de creences, i fins i tot la seva pròpia carnalitat, es veuran trasbalsats absolutament. Aquella mossa d'esquadra que no volia anar castigada a aquest racó del món descobrirà al Gran Nord el seu lloc al món i, en certa manera, viurà una mena d'experiència iniciàtica.

Amb l'Anna i el Pep, el seu company de patrulla, descobrirem els personatges i la vida en aquest indret tan singular on la vida quotidiana pot ser sorprenent, imprevisible i, fins i tot, divertida.
Font T Format Nom Idioma Any Afegit
DVB 1 1a Temporada Completa!! 2012 2012-05-08 22:14:47
HDTV 2 2a Temporada (SD) Completa!! 2013 2013-04-30 23:20:41
HDTV 2 2a Temporada (HD) Completa!! 2013 2013-04-30 23:24:45

Última actualització Thursday 28th of June 2018 01:03:32 AM.