Sèries

Els meus nois (My Boys)

Any:
2006
Categories:
Sèrie
Generes:
Comèdia
Descripció:
A part de Jordana Spiro, protagonista i narradora, el repartiment inclou Jim Gaffigan en el paper d'Andy Franklin, germà de P. J., Stephanie Layne (Kellee Stewart, Guess Who), el millor amic de la reportera, i Bobby Newman ("Kyle Howard", "Nip/Tuck", "Grosse Point", "Friends"), periodista esportiu del "Chicago Tribune". Altres personatges principals són: Brendan "Brendo" Dorff ("Reid Scott", "All My Children"), Mike Callahan ("Jamie Kaler", "Will and Grace") i Kenny Moritorri ("Michael Bunin", "CSI").

Una comèdia molt divertida basada en la vida d'una columnista d'esports de Chicago i les relacions amb els nois de la seva vida: el seu germà, l'exnòvio, el millor amic i un periodista esportiu de la competència. Amb aquesta sèrie, produïda el 2006 per la TBS, el 33 crea una nova franja de ficció en la seva programació adreçada als majors de 10 anys.

P. J. Franklin ("Jordana Spiro", "Must Love Dogs") és una periodista esportiva del "Chicago Sun-Times" amb una vida centrada en quatre nois encantadors amb qui comparteix aficions com els esports, el pòquer i la cervesa. El més complicat per a Franklin serà trobar nòvio, ja que té massa nois rondant en la seva vida. Sovint, la reportera aprofitarà analogies esportives per referir-se als seus amors desafortunats perquè considera que hi ha un paral·lelisme entre les cites i els esdeveniments esportius. Però la relació més important de la seva vida serà la que manté amb els seus amics. Vestida amb un estil molt masculí, l'actriu Jordana Spiro té alguna cosa atractiva que la converteix en un reclam per als homes sense ser una amenaça per a la resta de noies. A "Friends" els protagonistes es reunien en una cafeteria; a "Els meus nois" el lloc de trobada és l'apartament de la protagonista, on es fan partides nocturnes de pòquer i es comenten xafarderies.

Font T Format Nom Idioma Any Afegit
DVB 1 1a. Temporada 2006 2010-04-19 22:08:51
DVB 2 2a Temporada Completa!! 2008 2011-09-12 17:37:20

Última actualització Thursday 28th of June 2018 01:03:32 AM.