Sèries

La Bella i la Bèstia (Beauty and the Beast)

Any:
1987
Categories:
Sèrie
Generes:
Crim, Drama, Fantasia, Romàntic
Descripció:
Repartiment: Linda Hamilton (fiscal Catherine Chandler), Ron Perlman (Vincent), Roy Dotrice ("pare" Jacob), Jay Acovone (fiscal Joe Maxwell)

Once upon a time... una fiscal jove i bonica és atacada per uns dolents molt dolents que la deixen molt malferida enmig de Central Park. Aleshores un home, mig home i mig bèstia, la recull de terra i se l'emporta als túnels que hi ha sota la ciutat. Uns túnels on hi viu més gent de la que ningú es pot imaginar. Allà, la nostra noia es refà gràcies a l'amorosa atenció que hi posa el nostre home-bèstia, en Vincent. A partir d'aquest moment, es crea un vincle extraordinari entre la Bella i la Bèstia que va més enllà de qualsevol explicació. Quan la Catherinne, ja recuperada, torna al "món de dalt", en Vincent sempre estarà pendent que no li passi res.

La sèrie es va emetre als EEUU de 1987 a 1990. Aquí, la va passar TV3 sense que jo tingui notícia de quan, tot i que alguns capítols (de no sé quina temporada) van coincidir amb l'any 1992 (bàsicament perquè a l'entremig, el TN avançava que ja arribaven els jugadors amb la copa de Wembley).

Dades del prospecte Indicat per: 1/adolescents-crepuscle i/o enamorades amb hormones embadalides. 2/dones fetes però patint de tonteria primaveral i amb les defenses baixes. Contraindicat per: 1/génere masculí en general Precaucions: Si vostè és diabètic/a, consulti al metge o al farmacèutic.
Font T Format Nom Idioma Any Afegit
VHS 1 1a. Temporada 1987 2010-04-10 18:09:40

Última actualització Thursday 28th of June 2018 01:03:32 AM.