Sèries

La Sagrada Família (Dagoll Dagom)

Any:
2009
Categories:
Sèrie, Producció Catalana
Generes:
Comèdia
Descripció:
Duració: 50 min. aprox. - Mida: 550 MB.

Dirigida per Joan Lluís Bozzo, amb guió del mateix Bozzo, Lluís Arcarazo i Jordi Galcerán, i produïda per TV3, Dagoll Dagom i Mediapro, la sèrie té un equip artístic d'alt nivell: Lluïsa Castell (Remei), Jordi Bosch (Pau), Lluís Villanueva (Quim), Anna M. Barbany (Fina), Biel Durán (Ivan), Anna Moliner (Janis), Pol Hermoso (Joel), Ernesto Collado (Arnau), Victòria Pagès (Dul), Agnès Busquets (Adela), Júlia Möller (Ingrid), Carles Martínez (Eduard). I els nous: David Verdaguer (Jofre), Jordi Vilches (Ximo), Jose Corbacho (pare del Ximo), Paz Padilla (mare del Ximo).

“La sagrada família” és una comèdia sobre les relacions familiars, a partir dels conflictes que es generen en el si de moltes famílies, més enllà dels típics conflictes de parella. Casaments, enterraments, festes de Nadal, vacances, herències..., són algunes de les situacions més corrents de les quals sorgeixen molts conflictes familiars.

En la segna temporada el Gabinet de Mediació Familiar, on treballa la protagonista, pateix alguns canvis significatius, entre els quals destaquen un relleu complicat a la gerència i, sobretot, una nova orientació del gabinet, que supera l'àmbit familiar per obrir-se a tota mena de conflictes: veïnals, laborals i socials, tractats tots des del prisma de l'humor i la fina ironia que caracteritza la sèrie.

Entre els nous personatges que donaran vida als protagonistes de les trames hi ha el Jofre, el noviet masoca de la Janis; el Ximo, genuí representant de la generació ni-ni, i els pares de Ximo, una parella amb punts de vista oposats sobre el futur del "nen".

Tretze capítols farcits de situacions còmiques, però reals com la vida mateixa i amb un rerefons d'actualitat: la crisi! La crisi en totes les seves variants: crisi econòmica, crisi familiar i una crisi de parella que amenaça de trencar definitivament el fins ara incombustible matrimoni del Pau i la Remei.
Font T Format Nom Idioma Any Afegit
DVB 1 1a Temporada Completa!! 2010 2010-01-19 17:28:57
DVB 2 2a Temporada Completa!! 2011 2011-09-20 02:16:20

Última actualització Thursday 28th of June 2018 01:03:32 AM.