Sèries

Entre el cel i l'infern (Durch Himmel und Hölle)

Any:
2007
Categories:
Sèrie, Pel·lícula, Minisèrie
Generes:
Crim, Drama
Descripció:
Durada: 88 minuts. - Mida: 852 megues (Primera part)

Durada: 87 minuts. - Mida: 854 megues (Segona part)

La producció narra la història d'una parella alemanya que no pot tenir fills i que s'embarca en un viatge a l'Argentina per anar a buscar una criatura. "Entre el cel i l'infern" ("Durch Himmel und Hölle") és una producció alemanya de l'any 2007 dividida en dues parts, que s'emetran seguides dissabte 14. Se centra en un matrimoni que tot allò que anhela a la vida és una criatura. Els diversos intents per tenir un fill fracassen i també l'opció d'adoptar a Alemanya. L'última esperança la tenen dipositada a molts quilòmetres de distància, concretament en un nen argentí. La parella emprèn el llarg viatge per anar-lo a recollir, però la sort no els acompanya gaire temps.

Primera part: Rebecca (Natalia Wörner) i Tom Gerling (Kai Wiesinger) estan molt il·lusionats per ser pares. A causa d'un accident de trànsit, Rebecca perd la criatura; ja és el tercer avortament que pateix. Tom també passa per hores baixes. És cirurgià i ha d'operar el jove víctima de l'accident, però no aconsegueix salvar-li la vida. El pare del noi, un home molt influent (Hans-Jörg Assmann), el vol denunciar per error quirúrgic.

Per no amoïnar encara més la seva dona, Tom mira de resoldre els problemes a la feina pel seu compte. La parella es va distanciant cada cop més però el desig de tenir un fill es manté viu tant en l'un com en l'altre. Davant la negativa de Rebecca a fer-se una inseminació artificial, el matrimoni decideix apostar per l'adopció. Malgrat que Tom li dóna ple suport, és Rebecca qui es fa càrrec del llarg i penós procés. Aviat, però, han d'entomar un important revés amb el qual no comptaven: l'administració competent els comunica que la petició d'adoptar un nadó ha estat denegada. Rebecca i Tom es prenen aquest fracàs com un nou inici i es donen una segona oportunitat. De mutu acord resolen adoptar un nen a l'estranger i marxen cap a l'Argentina. Allà els espera un nen acabat de néixer, el petit Mariano.

Segona part: A l'Argentina, Rebecca i Tom deixen el procés d'adopció a mans de l'advocat alemany Stein (Axel Milberg). De sobte, Tom ha de tornar urgentment cap a Alemanya i Rebecca no té més remei que ocupar-se de les formalitats tota sola. Després de fer de testimoni en el judici d'adopció, Rebecca mira d'establir contacte amb la mare de Mariano. Ella voldria veure el nen com més aviat millor, però Stein es nega rotundament que les dues dones es trobin. Rebecca comença a desconfiar d'ell i organitza pel seu compte un viatge a l'interior del país, on suposadament viuen mare i fill. L'acompanya Christopher (Robert Seeliger), un periodista de viatges que busca la seva mare biològica.

La mare de Mariano està il·localitzable, però almenys Rebecca s'assabenta de la crua veritat: l'advocat Stein trafica il·legalment amb nadons i paga dones que estan en la misèria perquè es quedin embarassades. En un negoci tan lucratiu no falten mai còmplices en l'aparell policial i judicial. Per evitar més adopcions il·legals i que continuïn explotant aquestes mares, Rebecca mobilitza la premsa argentina. Una colla de funcionaris involucrats en l'assumpte intentaran aturar-la.
Font T Format Nom Idioma Any Afegit
DVB 0 Entre el cel i l'infern Completa!! Català-Alemany 2007 2009-11-23 20:08:16

Última actualització Thursday 28th of June 2018 01:03:32 AM.