Sèries

Àngels i Sants

Any:
2005
Categories:
Sèrie, Producció Catalana, Minisèrie
Generes:
Acció, Drama, Thriller
Descripció:
"Àngels i Sants", que té 7 capítols de 50 minuts de durada, és la primera sèrie que TVC roda en suport cinematogràfic (16 mm).

La història comença quan l'intendent Ravell (Joan Carles Gustems) obté l'autorització de la presidenta de la Generalitat per tirar endavant una operació arriscada. En Ravell creu que Ramon Figuerola (Josep M. Pou) -un important home de negocis barceloní- i el seu fill Àlex (David Selvas) preparen la distribució massiva d'una droga de disseny nova, el "bluedream".

Per aconseguir informació, el policia pressiona Joan Sants (Lluís Homar), un proxeneta que porta el club Tavara, fins que aconsegueix que treballi per a ell. Com a esquer per implicar el delinqüent, en Ravell recupera una exagent, Àngels Muñoz (Mar Regueras), que, per causa d'un desgraciat incident amb un germà seu drogoaddicte, va abandonar el cos. Ella té una semblança extraordinària amb una prostituta anomenada Paula, un vell amor frustrat de Joan Sants.

En principi, l'Àngels es nega a col·laborar, però l'intendent la convenç, perquè amb l'operació s'evitarà que molts joves caiguin en la mateixa trampa de la droga que el seu germà. Aquest argument empeny l'Àngels a córrer un risc doble: per una banda, infiltrar-se i ser descoberta pels Figuerola i, per l'altra, haver de conviure amb un delinqüent perillós.

Durant set capítols, l'Àngels i en Sants actuaran a l'òrbita de la família Figuerola: fingiran que són dos amants que s'han retrobat, seguint -de vegades al fil de la il·legalitat- les ordres i estratègies del perspicaç intendent Ravell, dels Mossos d'Esquadra.
Font T Format Nom Idioma Any Afegit
DVB 0 Temporada única Completa!! 2006 2007-10-23 14:03:45
DVB 0 Minisèrie Completa!! 2007 2007-10-24 18:10:54

Última actualització Thursday 28th of June 2018 01:03:32 AM.