Sèries

Tot un senyor

Any:
1989
Categories:
Sèrie, Producció Catalana
Generes:
Comèdia
Descripció:
Repartiment: Josep Sazatornil "Saza": Narcís Pons i Rius / Teresa Cunillé: Victòria Pons i Rius / Alicia Tomas: Rosa Rovira, vda. de Camps / Pep Cruz: Domènec Vila i Moles / Maria Josep Arenós: Rita Jonch i Estivill / Carme Fortuny: Concepció Salaberri / Pep Sais: Benet Pérez i Luján / Pere Ponce: Ferran Vidal i Soler / Àngels Aymar: Neus Vila i Mols / Assumpta Rojas: Àngels Camps / Albert Díaz: Inspector Ramírez / Rafael Anglada: Ricard Torrent i Pou / Indio González: Gaspar / Jordi Udina: Tobíes .

En Narcís Pou és un solter de 53 anys que viu amb la seva germana Victòria, també soltera, en un pis de l'Eixample. En Narcís treballa des de fa trenta anys en una entitat bancària La Caixa Segura, en la que va entrar gràcies a la influència del seu pare, un prestigiós advocat que es va desesperar al veure que el seu fill no era capaç d'acabar la carrera de Dret. Narcís Pons, eficaç i prudent en la seva feina, porta una vida ordenada i metòdica, fins que un bon dia el traslladen a la sucursal d'un poble d'Osona, on coneix la Rosa, la fornera, de la qual s'enamora.

Segona sèrie del realitzador Esteve Durán (el seu debut va ser amb De professió A.P.I.) protagonitzada pel veterà actor Josep Sazatornil, que dóna vida al protagonista de la sèrie, en Narcís Pons i Rius. En el repartiment també hi figuren els noms d'actors com Teresa Cunillé, Pere Ponce i Pep Cruz.
Font T Format Nom Idioma Any Afegit
DVB 0 Tot un senyor Completa!! 1989 2009-06-29 19:46:33

Última actualització Thursday 28th of June 2018 01:03:32 AM.