Sèries

Papa Joan Pau II (Pope John Paul II)

Any:
2005
Categories:
Sèrie, Pel·lícula, Minisèrie
Generes:
Biografia, Història
Descripció:
Durada: 1 hora, 23 minuts i 19 segons. - Mida: 797 Megues (Primera part)

Durada: 1 hora, 23 minuts i 16 segons. - Mida: 796 Megues (Segona part)

Director: John Kent Harrison Produit per Luca Bernabei RAI productora: Fania Petrocchi Història: Francesco Contaldo Guió: Francesco Contaldo, Salvatore Basile, Francesco Arlanch, Wesley Bishop, John Kent Harrison Productor Executiu: Anselmo Parrinello Director de Fotografia: Fabrizio Lucci So: Maurizio Argentieri Edició: Alessandro Lucidi Escenografia: Pierluigi Basile Disseny: Enrica Biscossi Redactors: Saverio D"Ercole, Sara Melodia, Mario Ruggeri, Chiara Toffoletto Coproduit per LuxVide, RaiFiction, CBS, RaiTrade, Grupo Intereconomia, Baltmedia Projektor

Intèrprets: Jon Voight (Joan Pau II), Carey Elwes (Karol, de 18 a 50 anys), Wenanty Nosul (Stanislaw), Ben Gazzara (Casaroli), Christopher Lee (Wyszynski), James Cromwell (Sapieha), Vittoria Belvedere (Eva), Daniele Pecci (Roman), Ettore Bassi (Gapa), Chiara Conti (Anna), Valeria Cavalli (Teresa), Marcin Kuzminski (Teresa), Giulietta Revel (Halina), Robert Gonera (Tadeusz), Gabriele Ferzetti (Cardenal Konig), Fabrizio Bucci (Krysztof Zachuta), Giuliano Gemma (Navarro-Valls)

La primera part relata la infància de Joan Pau II fins que es va fer sacerdot. Després de la mort prematura de la seva mare, Karol Wojtyla és criat pel seu pare a la ciutat polonesa de Cracòvia durant la primera meitat del segle XX. Ell, un estudiant excepcional d'una personalitat magnètica, somia convertir-se en actor. Quan els nazis envaeixen la seva pàtria el 1939, ell i els seus amics s'oposen clandestinament a la persecució sistemàtica de la cultura polonesa. Però, amb la mort del pare i la soledat que li comporta aquesta pèrdua, la resistència personal de Karol adopta una forma nova i decideix seguir la vocació sacerdotal.

La segona part relata com va convertir-se en Papa i ho va ser fins a la seva mort. Després de la mort del papa Joan Pau I, el 1978, els cardenals del conclave decideixen que Wojtyla és l'home ideal per conduir l'Església durant el nou mil·lenni. Així, Karol deixa la seva estimada Polònia per convertir-se en el papa Joan Pau II. La seva actitud lliure i poc convencional alarma diverses persones, però immediatament sap guanyar-se els cors de les persones. Durant una etapa paralitzada per la por i la ideologia, el nou Papa mostra a la gent la seva fascinació pel cristianisme i l'encomana a tothom.
Font T Format Nom Idioma Any Afegit
DVB 0 Papa Joan Pau II Completa!! 2005 2009-04-20 11:41:07

Última actualització Thursday 28th of June 2018 01:03:32 AM.