Sèries

Camins misteriosos (Mysterious Ways)

Any:
2000
Categories:
Sèrie
Generes:
Acció, Ciència Ficció, Drama
Descripció:
Mid: 430 Mb/episodi.

Producció executiva: Carl Binder Producció: Peter O'Fallon, Jonathan Goodwill Diseny de producció: David Willson Direcció de producció: Anne Simonet Direcció de fotografia: Scott Williams Intèrprets: Arian Pasdar (Declan Dunn), Rae Dawn Chong (Peggy Fowler) És una producció de NBC i Pax TV en associació de Lions Gates Television, amb distribució de Columbia Tristar International Television.

"Camins misteriosos", una producció de l'NBC sobre fenòmens sobrenaturals protagonitzada per un antropòleg i una psicòloga que busquen donar explicació a allò que a vegades no en té. Camins misteriosos és una sèrie sobre l'esperança. Combina allò sobrenatural amb temes de misteri, intriga, miracles... La sèrie consta de 44 capítol d'una hora de durada protagonitzats per un professor d'Antropologia i per una psicòloga que treballa en hospital.

Adrian Pasdar, interpreta Declan Dunn, un professor d'Antropologia d'una universitat. Un personatge enèrgic i dur que ha experimentat en pròpia pell un fenòmen estrany, un miracle, quan es va quedar atrapat en una allau. Així va néixer la seva obsessió. Necessita provar el fenòmen. La trobada de Dunn amb Peggy Fowler, interpretada per Rae Dawn Chong, és el desencadenant de les històries de la sèrie. Fowler és una psicòloga que passa els dies ajudant els altres, però que no creu en els miracles. Camins misteriosos explora el món dels misteris. A vegades tenen una explicació lògica, a vegades, no. Cada setmana, Dunn i Fowler s'enfronten amb fenòmens estranys, que, d'entrada, no tenen explicació en el món actual. Dunn, per la seva formació científica, busca trobar explicació racional a tot, des de missatges de morts, aparicions religioses i altres situacions gens quotidianes.
Font T Format Nom Idioma Any Afegit
DVB 1 1a. Temporada Completa!! 2000 2009-03-31 20:41:22
DVB 2 2a. Temporada 2001 2009-08-16 04:03:41

Última actualització Thursday 28th of June 2018 01:03:32 AM.