Sèries

El darrer senyor dels Balcans

Any:
2005
Categories:
Sèrie, Pel·lícula, Producció Catalana, Minisèrie
Generes:
Drama, Història
Descripció:
Durada: 1h 48 minuts + 1h 52 minuts. - Mida: 850 Megues cadascun dels dos capítols.

Producció:In Vitro Films, Televisió de Catalunya, Malvarrosa Media, Arte France, F Productions, Act Production, Sofilm-Walewska, Orian Group amb la participació de Grup Radiotelevisió Valenciana (Canal 9), France 2, TV5, ERT, Centre National de la Cinématographie i Programa Media Plus de la Comunitat Europea. Direcció: Michel Favart.Guió: Michel Leviant amb la col·laboració de Pascal Bensoussan. Directora de fotografia: Svetlana Ganeva-Kouleva. Música: Mikis Theodorakis. Intèrprets: Arnaud Binard (Zülfikâr), Mélisandre Meertens (Esma), Michaël Coen (Suleyman), Mathieu Delarive (Rasit), Marilita Lambropolou (Pembé), Candela Fernández (Myriam), Eva de Luis (Vera), Eleni Filini (Nadiré), Mónica Román (Remziye), Vangelis Rokkos (Hikmet), Marios Iordanou (Dimitri), Stratos Tzortzoglou (Takis), Necit Khaya (Ignasi Vidal) i Xavier Lite (Dusan).

El darrer senyor dels Balcans narra la història d'una saga familiar el protagonista de la qual és en Zülfikâr, descendent d'una antiga família de Beis Turca. Ambientada a la regió dels llacs, a la frontera entre Grècia, Macedònia i Albània, la pel·lícula narra la caiguda de l'Imperi Turc, l'esclat de les Guerres Balcàniques i el desenvolupament a la zona de la Primera Guerra Mundial.

Partint de l'any 1892 per abastar fins el 1935, la trama ens mostra com el vendaval de la Història va canviar le fronteres i la vida quotidiana de tanta gent. Nascuts en el si de l'Imperi Otomà, els personatges de la pel·lícula passen a ser governats per grecs, iugoslaus o albanesos, convertint-se en éssers sense pàtria ni banderes que lluitaran per uns ideals personals.
Font T Format Nom Idioma Any Afegit
DVB 0 El darrer senyor dels Balcans Completa!! 2005 2009-01-07 16:03:04

Última actualització Thursday 28th of June 2018 01:03:32 AM.