Programes de TV

Natura sàvia

Any:
2018
Categories:
Producció Catalana, ProgramaTV, Sèrie
Generes:
Documental, Humor
Descripció:
En Peyu, Albert Pla i Quimi Portet no acaben de trobar-se còmodes amb la humanitat en general. Opinen que, tal com ens comportem, potser no ens mereixem estar al cim de la cadena tròfica. Si haguéssim de córrer davant d'algun depredador, potser ens passaria una mica la tonteria que portem a sobre.

A Peyu, Pla i Portet els agrada fer petar la xerrada i filosofar sobre les coses que els ensenya Jaume Sañé. En Jaume és l'expert en fauna del "Natura sàvia" i l'única persona del programa que sap de què parla.

En Peyu acompanya Jaume Sañé per tot el territori català per descobrir la nostra fauna, i també els seus comportaments més estranys i curiosos. Tot el que aprèn ho trasllada a Quimi Portet i Albert Pla, que no tenen res millor a fer que reflexionar sobre què passaria si els humans ens apliquéssim els comportaments dels animals.

Jaume Sañé explica coses d'animals a en Peyu i en Peyu les explica a en Pla i en Portet; si sou una mica astuts, que segur que ho sou, us deveu haver adonat de seguida que ens podíem estalviar un sou: en Peyu. Si Jaume Sañé expliqués tot el que sap directament a en Pla i en Portet, ens estalviaríem un pas, però necessitàvem algú que controlés precisament en Pla i en Portet, perquè tot el que es diu el programa es pugui emetre sense haver de recórrer a cap gabinet d'advocats.

El que encara no sabem és si en Peyu és el més indicat per fer de 'moderador' o si converteix el programa en una cosa encara més perillosa. El que queda clar amb "Natura sàvia" és que s'han acabat els temps on els documentals servien per fer la migdiada.
Font T Format Nom Idioma Any Afegit
DVB 1 1a Temporada Completa!! 2018 2019-01-24 21:20:03

Última actualització Thursday 28th of June 2018 01:03:32 AM.