Programes de TV

Virus

Any:
2006
Categories:
Producció Catalana, ProgramaTV
Generes:
Humor
Descripció:
Cada dia, milers de correus-e circulen per internet amb vídeos adjuntats: fragments de programes de TV, tràilers, espots publicitaris, vídeos domèstics, animacions... N'hi ha d'humorístics, friquis, pujats de to, espectaculars...

El fenomen s'estén com un virus: cada persona que rep un d'aquests correus, el reenvia a moltes altres i així successivament. Per això aquest contingut audiovisual s'ha rebatejat com a "vídeo viral". I al seu voltant han crescut portals d'internet dedicats al tema com YouTube o GoogleVideo, que permeten que qualsevol persona pengi un vídeo a la xarxa i el puguin veure milions d'espectadors.

"Virus" és una proposta d'humor i entreteniment al voltant dels vídeos virals. Presentat com si es tractés d'una llista d'èxits, el programa mostra una selecció dels vídeos més estrafolaris i passats de voltes d'internet. Hi ha clips de tot arreu: crancs futbolistes del Japó, ballarins surrealistes de l'Europa de l'Est, nens trapella de Mèxic, un imitador del mag David Copperfield holandès... El compte enrere des del vídeo número 15 de la llista fins al número 1 s'interromp per donar pas a una secció temàtica, que en aquest programa estarà dedicada a vídeos virals catalans. Entre les "perles" d'aquesta secció hi ha un rap sobre l'Estatut i un telenotícies casolà que no deixarà ningú indiferent.

El presentador de "Virus" és Llucià Ferrer, un personatge amb una sòlida carrera radiofònica que ha fitxat recentment per a Catalunya Ràdio, on presenta el programa de tarda "On vas a parar". Amb el seu estil directe i irònic, en Llucià interactua amb els protagonistes dels clips (persones, animals, monstres aquàtics...) com si ell també formés part de l'acció.
Font T Format Nom Idioma Any Afegit

Última actualització Thursday 28th of June 2018 01:03:32 AM.