Programes de TV

Banda Ampla

Any:
2011
Categories:
ProgramaTV
Generes:
Entrevista
Descripció:
DURADA: 102 minuts. - MIDA: 1.07 GB

Quan es parla de "banda ampla", es fa referència a una gran quantitat d'informació que circula d'una manera molt ràpida i facilita enormement la comunicació. Banda ampla és exactament això: un vehicle per accedir a tots els punts de vista, totes les sensibilitats, tots els testimonis i la informació al voltant de les qüestions d'actualitat que afecten els ciutadans de Catalunya.

Lídia Heredia dirigeix el gran espectacle de la paraula que, en 90 minuts, dóna veu a tothom que pugui aportar algun element sobre el tema que s'abordi en cada edició del programa.

Banda ampla és un debat ciutadà, en què participen i tenen veu totes aquelles persones que tinguin una relació professional, vital o simplement d'espectador interessat o encuriosit pel tema que es tracti. No és un programa "vertical" en què els espectadors es limiten a escoltar determinades opinions i anàlisis, sinó un espai amb una estructura més global, un fòrum ciutadà. Cada setmana, tothom està convocat a participar-hi, en graus diversos i a través de tots els mecanismes d'interactivitat possibles.

El rigor és la base del "Banda ampla" i per això cada edició ofereix una enquesta d'opinió elaborada el dia anterior al programa, que constitueix una radiografia solvent i fiable de l'estat de l'opinió a Catalunya al voltant del tema sotmès a debat.

A més, cadascun dels 90 convidats al plató té un micròfon a la seva disposició per poder intervenir permanentment. Les persones presents al programa no són part d'un públic anònim i passiu, sinó participants directes del debat per la seva implicació directa, sigui aquesta de la naturalesa que sigui, en la qüestió.

Els espectadors hi poden intervenir també des de casa, a través del telèfon, amb veu o text (SMS), per correu electrònic, Twitter o Facebook, així com a través del xat en directe del programa a la pàgina web del "Banda ampla". A més, a través del web de "Banda ampla", el teleespectador està convidat a participar en el programa en tot moment: abans, durant i també després de l'emissió en directe.

"Banda ampla" adapta a la televisió actual el gènere del debat, imprescindible en un mitjà de vocació pública. Aporta tots els elements d'anàlisi per ajudar els ciutadans de Catalunya a formar-se un criteri propi sobre les qüestions més rellevants i utilitza tots els gèneres del periodisme: reportatges, connexions en directe, entrevistes... per enriquir la base fonamental del programa: el debat.

És un debat conduït des del plató per la Lídia Heredia que dóna i retira la paraula als participants.

Banda ampla és una producció de Televisió de Catalunya en col·laboració amb la productora Lavinia.
Font T Format Nom Idioma Any Afegit
DVB 0 Banda Ampla - Temporada 0 2011 2011-02-05 00:39:12

Última actualització Thursday 28th of June 2018 01:03:32 AM.