Programes de TV

Sexes

Any:
2005
Categories:
Producció Catalana, Adults, ProgramaTV
Generes:
Talk-Show, Entrevista, Educatiu, Eròtic
Descripció:
"Sexes" és una producció per a TV3 de La Productora. Cada capítol, de 36 minuts, tindrà un protagonista: el tema de l'activitat sexual de la qual es parli aquell dia. Les imatges i els personatges que s'ofereixin i s'expliquin ajudaran a entendre el tema i hi faran de suport, amb els seus coneixements i opinions professionals o amb els seus testimonis vivencials. Les opinions i els testimonis seran plurals i, lògicament, contradictoris.

La presentació de "Sexes" anirà a càrrec de Flora Saura, una professional de la informació que conduirà el programa, donarà pas als diversos espais i entrevistarà un personatge estel·lar, un convidat famós que li explicarà en un espai molt especial, una "chaise longue", una butaca "tu i jo", les seves experiències en relació al tema del qual es parli en aquell capítol. Flora Saura ha estudiat periodisme i ha treballat a Barcelona Televisió, com a reportera, guionista, realitzadora i presentadora del programa "Tràiler". I a més, ha fet col·laboracions a Catalunya Ràdio i en programes del K3/33.

Però la Flora no estarà sola en la presentació de "Sexes". L'acompanyaran Eva Moreno i Xavier Pérez Esquerdo. L'Eva serà l'experta en objectes sexuals, que anirà mostrant en cada capítol, en l'espai "Tapersex". Llicenciada en ciències de la informació i amb experiència en empreses de comunicació, va reconduir fa quatre anys la seva activitat professional cap al món del sexe, a través d'una botiga d'objectes eròtics i sexuals, des d'on ha promocionat una pràctica comercial inèdita a casa nostra: el Tapersex, la venda de productes eròtics en reunions a domicili. Els seus coneixements en aquest sector els ha demostrat ja en programes com "Crónicas marcianas", de Tele 5, o "Sexe savi", de RAC 1, i ara els demostrarà al "Tapersex" i en conversa distesa i divertida amb Flora Saura i el convidat de cada programa.

El Xavier serà el reporter, l'home dels reportatges, de les enquestes i entrevistes fora del plató; visitarà els llocs i locals vinculats amb les activitats sexuals i parlarà amb ciutadans anònims i amb professionals del sexe, de la medicina, actors, escriptors. Tots hi diran la seva.
Font T Format Nom Idioma Any Afegit
DVB 1 Sexes - Temporada 1 Completa!! 2005 2008-02-04 13:20:56

Última actualització Thursday 28th of June 2018 01:03:32 AM.