Programes de TV

Boqueria 357

Any:
2007
Categories:
Producció Catalana, NiteLate, ProgramaTV
Generes:
Talk-Show, Entrevista, Humor
Descripció:
En Santi Millán no torna a TV3. Com que Sant Joan Despí li quedava massa lluny, farà el seu programa des d'un pis del centre de Barcelona que li ha deixat un amic que està de vacances i que està situat molt a prop del mercat de la Boqueria, d'aquí el nom del programa. Això li permetrà, a més d'un estalvi en transport públic, tenir un tracte directe amb la gent del carrer, una de les especialitats d'en Santi.

Aprofitant l'avinentesa, el presentador de "Boqueria 357" baixarà al carrer per ensenyar la Rambla a tots els espectadors. A més, el programa, d'una hora de durada, també inclourà entrevistes, espectacles, crides als espectadors i un tast de cuina.

Com a qualsevol pis, en Santi rebrà cada setmana amics i coneguts de tot tipus: fumadors, no fumadors, artistes, premis Nobel, famosos, desconeguts amb gràcia... que no s'escaparan de parar la taula, netejar, fregar o el que faci falta si no volen quedar com uns mal educats. Per acabar el programa, alguns dels convidats ens cuinaran una recepta especial. Bon profit!

...

"After-sun" - Santi Millán ha decidit atrinxerar-se al pis de "Boqueria 357" aquest estiu perquè li fan mandra els inconvenients típics d'aquesta època de l'any: les aglomeracions, l'augment de preus, la calor... Viurà bàsicament a la terrassa, i ho farà aliè a tot el que passi al món.
Font T Format Nom Idioma Any Afegit
DVB 1 1a. Temporada Completa!! 2007 2007-10-23 19:41:41
DVB 2 2a. Temporada (After-sun) 2008 2008-06-16 00:55:44

Última actualització Thursday 28th of June 2018 01:03:32 AM.