Programes de TV

Info-K 1500

Any:
2009
Categories:
Producció Catalana, ProgramaTV, Altres, Infantil
Generes:
Família, Notícies, Entrevista, Educatiu
Descripció:
L'"Info K" arriba als 1.500 programes. Són gairebé vuit anys d'un informatiu per a nens i joves pioner dins l'oferta televisiva a Espanya.

El divendres 20 de febrer, l'"Info K" canvia per un dia el format habitual. Celebrem que hem fet 1.500 programes i oferirem un programa magazín de mitja hora, en directe, amb cent nens i joves al plató. De què parlarem? Doncs de nosaltres, dels que fem l'"Info K" cada dia.

Presentat per Lluís Marquina i Jordi Bentanachs, al plató hi haurà tot l'equip de redacció del programa. Explicarem com fem l'"Infok" i respondrem les preguntes que ens plantegi el públic. També parlarem amb Núria Solé, presentadora del "TN Migdia", que va ser la primera presentadora de l'"Info K".

I entrevistarem Manel Alias, redactor, primer, i presentador, després, de l'"Info K", fins al juny del 2006, quan es va incorporar a la secció de Societat de la redacció d'Informatius. També serà amb nosaltres el primer entrevistat del primer "Info K", Daniel Febrés, que va escriure un llibre quan tenia 10 anys, amb la seva mare, Patrícia Gabancho, "MongoBongo, l'inventor d'animals". Ara té 18 anys i estudia Biologia. Farem participar el públic en un prova de velocitat i el convidarem a fer preguntes als redactors del programa sobre tot el que vulguin saber de l'"Info K".

Durant l'especial, Ricky Rubio felicitarà els seguidors del programa i firmarà una pilota que regalarem entre el públic que hi haurà al plató en directe. També veurem les imatges de les notícies més destacades que hem donat en els 1.500 programes i personatges famosos que hem entrevistat, com el tenista Rafael Nadal, quan tenia 16 anys.

Al llarg del programa veurem les felicitacions que ens han fet arribat personatges com el Mag Lari, la família del "Super3", els actors més joves de "Ventdelplà", presentadors de TV3 i els seus dobles del "Polònia" o el president de la Generalitat, José Montilla.
Font Format Nom Idioma Any Afegit
DVB Info-K 1500 2009 2009-02-22 18:19:47

Última actualització Thursday 28th of June 2018 01:03:32 AM.