Pel·lícules

Allò que el vent s'endugué

Font:
DVD+DVB
Codec video:
XviD 1.1
Codec audio:
MP3
Nom Format Muntador Audio Mida Clicks Afegit
Allò que el vent s'endugué
Mida: 1,49 GB

Producció: David O. Selznick per a MGM, 1939 Direcció: Victor Fleming / Durada: 211 minuts Guió: Sidney Howard, segons la novel.la de Margaret Mitchell Fotografia: Ernest Haller, Lee Garmes i Ray Rennahan (color) Música: Max Steiner Intèrprets: Clark Gable (Rhett Butler), Vivien Leigh (Scarlet O'Hara), Leslie Howard (Ashley Wilkes), Olivia De Havilland (Melania Hamilton), Thomas Mitchell (Gerald O'Hara), Hatti McDaniel (Mammy)

Scarlet O'Hara, una hereva capritxosa d'una rica família sudista, està enamorada del seu veí, Ashley Wilkes, però ell prefereix a la seva cosina, Melania Hamilton. Per despit, Scarlet es casa amb un jove de família benestant que mor poc després, durant la guerra de successió. Mentre el sud s'esfondra, Scarlet flirteja amb el cínic Rhett Butler, que la salva de l'incendi d'Atlanta. Scarlet torna a Tara, la que havia estat l'opulent finca familiar, i n'agafa la responsabilitat. Quan la guerra s'acaba, Scarlet, que ha tornat a quedar viuda, es casa amb Rhett, però el seu caràcter rebel, l'amor que encara sent per Ashley i la pèrdua dels seus fills, posa el matrimoni en una situació límit.

Super-producció de l'any 1939 guanyadora de 8 Oscars, clàssica entre les clàssiques.. la gran pel.lícula: "Allò que el vent s'endugué" amb dual Català i Anglès !
ed2k M-C 1380 2008-10-19 16:03:03

Última actualització Thursday 28th of June 2018 01:03:32 AM.