Pel·lícules

Lluny del brogit mundà

Font:
HDDVD+DVB
Codec video:
MKV x264 1920 x 800
Codec audio:
Català-anglès: AC3
Nom Format Muntador Audio Mida Clicks Afegit
Lluny del brogit mundà
Durada: 170 minuts. - Mida: 2,46 GiB

País: Regne Unit Direcció: John Schlesinger Guió: Frederic Raphael (Novela: Thomas Hardy) Música: Richard Rodney Bennett Fotografia: Nicolas Roeg Intèrprets: Julie Christie, Terence Stamp, Peter Finch, Alan Bates, Fiona Walker, John Barrett, Prunella Ransome, Alison Leggatt, Paul Dawkins, Julian Somers, Freddie Jones, Andrew Robertson, Brian Rawlinson, Vincent Harding, Victor Stone, Owen Berry, Lawrence Carter, Pauline Melville, Harriet Harper, Denise Coffey, Margaret Lacey, Marie Hopps, Peter Stone, Walter Gale, Leslie Anderson, Keith Hooper, Jonathan Newth, Derek Ware, John Donegal, Peggy Ann Clifford, Noel Henkel, Bryan Mosley, David Swarbrick, Alba, Frank Duncan, Hugh Walker.

Lluny del brogit mundà (Far from the Madding Crowd) és l'adaptació del llibre homònim d'en Thomas Hardy. La Bathsheba Everdene (Julie Christie), una dona atractiva, és propietària de la granja més gran de la comarca.

En Gabriel Oak és un jove pastor que perd tot el seu ramat i troba feina a la granja de la Bathsheba, la noia de qui sempre ha estat enamorat. En William Boldwood, un dels propietaris de la zona, li demana a la Bathsheba que es casi amb ell, però ella el rebutja. Una nit, la Bathsheba coneix el sergent Frank Troy, famós galant i addicte al joc, se n'enamora i decideix casar-s'hi. Però ell és un home que no s'ha oblidat de la Fanny, la seva antiga xicota. Quan la Fanny es mor per parir un nen d'en Frank, ell es torna boig i s'escapa de casa. La seva roba la troben a la platja, però no hi ha rastre d'ell. Tothom es pensa que s'ha ofegat i en William torna a demanar de casar-se amb la Bathsheba. La noia hi està d'acord, però solament quan farà sis anys de la desaparició d'en Frank.

Aquesta és la versió íntegra del film, més llarga que no pas la que havia emès la TVC. Àudio català: Debordista Sotstítols de les cançons i fragments sense àudio, sincronització i muntatge: Veixinacalenta.
ed2k Veixinacalenta Debordista 566 2017-12-20 23:11:42

Última actualització Thursday 28th of June 2018 01:03:32 AM.