Pel·lícules

L'estafador

Font:
DVB+DVB
Codec video:
Xvid @ 1026kbpds, 672x372, 25fps.
Codec audio:
MP3 @ 128kbps, 48kHz, mp3, estèreo ABR
Nom Format Muntador Audio Mida Clicks Afegit
L'estafador
Dades artístiques Producció: Televisió de Catalunya, In Vitro Films, Canal Sur, Televisión de Galicia, Editorial Compostela i Arrayás Producciones Direcció: Ricard Figueras Guió: Luis Vega, Àngels Diemand-Hartz i Ricard Figueras Director de fotografia: Federico Ribes Música original: Álex Conrado Intèrprets: Lluís Marco (Miquel), Lúa Testa (Anna), Simon Andreu (Manuel), Mercedes Hoyos (Sarita), Juli Mira (Cortés), Mabel Rivera (Constanza), Pere Molina (Munch), Álvaro Monje (Pablo), Pepo Suevos (Alcàntara 1), Ignasi Vidal (Alcàntara 2) i Juan Carlos Villanueva (Emilio)

Dades tècniques Vídeo: DVBrip, 672x372, 25fps, Xvid, 1026 kbps. Àudio: Català: DVBrip, 128kbps, 48kHz, mp3, estèreo ABR. Durada: 1h 55 minuts. Mida: 950 megues.

L'Anna és una noia de disset anys que va perdre la seva mare en una accident fa cinc anys. Juntes havien somiat restaurar el veler familiar que tenien amarrat en un port i fer un viatge juntes. No obstant, aquests somnis es van difuminar amb la mort de la seva mare i ara l'Anna fa temps que està sotmesa a l'estricte ordre dels seus avis, un matrimoni benestant que sempre va censura la vida lliure de la seva filla i el fet que tornés embarassada després de les seves aventures al mar. Davant la perspectiva d'haver de viure tota la vida sotmesa als decrets rigorosos dels seus avis, l'anna decideix deixar l'escola i seguir els passos de la seva mare. S'escapa i s'amaga dins del maleter d'un autobús amb destí a la ciutat on està amarrat el veler familiar amb el qual tant havia somiat. Allà, també amagat, coneix el Miquel, un estafador de poca envergadura que fuig dels germans Alcàntara, mafiosos al servei de la Sarita, una dona propietària d'un casino, d'ètica peculiar, a qui en Miquel deu diners. A partir d'aleshores, el Miquel i l'Anna inauguren una relació especial, com la d'un pare i una filla. Després de superar una resistència inicial, l'Anna ajudarà el Miquel en les seves estafes com una alumna amb ganes d'aprendre i compartiran els seus somnis: al Miquel li agradaria gaudir d'una jubilació sense preocupacions econòmiques i recuperar l'estabilitat que va voler tenir alguna vegada; i l'Anna troba el pare que, digui el que digui ella, sempre va voler tenir.
ed2k Petiso 766 2008-06-16 19:26:40

Última actualització Thursday 28th of June 2018 01:03:32 AM.