Pel·lícules

Lluna plena

Font:
DVB+DVB
Codec video:
XviD
Codec audio:
MP3
Nom Format Muntador Audio Mida Clicks Afegit
Lluna plena
DURADA: 87 minuts. - MIDA: 700 megues

Director i guió: Luis Marías Producció executiva: Jordi Mendieta, Marco F Meere i Luis Marías Producció delegada TVC: Cruz Rodríguez Intèrprets: Nacho Fresneda (David), Andrea Montero (Arancha), Gary Piquer (Germán) i Susana Soleto (advocada), entre d'altres. Director de fotografia: Pau Monràs Música: Aritz Villodas

La pel·lícula és una recreació del mite clàssic de l'home llop; un mite que reforça la idea que tothom té una part bona i una part dolenta. Tampoc hi falten la maladicció i l'associació de la transformació en llop amb la lluna plena. El llargmetratge, dirigit i escrit per Luis Marías, es va rodar durant quatre setmanes a la ciutat andalusa de Màlaga.

És una producció de Televisió de Catalunya, Dream Team Concept, Canal Sur Televisión i Euskal Telebista amb l'ajuda de la Consejería de Cultura de la Junta de Andalucía, l'ICAA i l'ICEC.

En David és un home normal i corrent, d'uns quaranta anys, amb feina estable i parella, l'Arancha. Tenen una vida raonablement feliç i tranquil·la fins que un dia el ve a buscar la policia i l'acusa de ser "l'home llop", un assassí de dones que sempre actua les nits de lluna plena. Per descomptat, ell i la seva família, que saben que és innocent, es pensen que es tracta d'un error..., però caldrà demostrar-ho.
ed2k Petiso 904 2012-10-29 23:01:26

Última actualització Thursday 28th of June 2018 01:03:32 AM.