Pel·lícules

4 minuts (Vier Minuten)

Any:
2007
Categories:
Pel·lícula
Generes:
Drama, Música
Descripció:
Durada:1h 50' 33'' Mida:1.77 GB

PAÍS: Alemanya DIRECTOR: Chris Kraus GUIÓ: Chris Kraus MÚSICA: Annette Focks FOTOGRAFIA: Judith Kaufmann REPARTIMENT: Monica Bleibtreu, Hannah Herzsprung, Sven Pippig, Richy Müller, Jasmin Tabatabai PRODUCTORA: Kordes & Kordes Film

Quatre minuts, transcorre en una sinistra pressò de dones alemanya, que va ser hospital durant la II Guerra Mundial i també centre de tortures del Tercer Reich, i on una octogenària pianista, imparteix classes de piano a les recluses, tasca que duu desenvolupant des de fa seixanta anys. En tots aquests anys impartint les seves classes en la pressó, no ha trobat mai a una alumna del talent que ara descobreix en Jenny, una jove que complix condemna per homicidi confés i que ha desenvolupat un imparable ímpetu de destrucció envers ella mateixa i per a tots els quals l'envolten. Malgrat tot, la professora decideix instruir-la, amb la finalitat de presentar-la a un certamen de joves talents, pel que ambdues es veuran obligades a treballar en equip i aprendre a conèixer-se i respectar-se.

Emotiva i solguda aquesta història , mostrada amb gran gust i que reuneix elements de diferents gèneres cinematogràfics. En la pel·lícula hi ha suspens, la intriga que provoca no saber si Jenny finalment es prestarà a participar en el certamen de piano o no, a més dels secrets d'amor, traïció i lleialtat presents en el relat. Molt recomanable doncs, aquesta pel·lícula que guarda un memorable final, que té un duel interpretatiu amb majúsculas i que té una excel·lent banda sonora amb temes de Mozart, Beethoven i Schubert.
Font Format Nom Idioma Any Afegit
DVD 4 minuts Català-Alemany 2007 2008-11-08 10:19:29

Última actualització Thursday 28th of June 2018 01:03:32 AM.