Pel·lícules

Ghost World

Any:
2001
Categories:
Pel·lícula
Generes:
Comèdia, Drama
Descripció:
Durada: 107 minuts. - Mida: 723 Mb

Producció: United Artists, Capitol Films, Jersey Shore, Mr. Mudd, Granada Film Productions i Advanced Medien, 2001 (Estats Units, Gran Bretanya i Alemanya) Direcció: Terry Zwigoff Guió: Daniel Clowes i Terry Zwigoff, basat en el còmic de Daniel Clowes Fotografia: Affonso Beato (color) Música: Peces i cançons de diversos autors Intèrprets: Thora Birch (Enid), Scarlett Johansson (Rebecca), Steve Buscemi (Seymour), Brad Renfro (Josh), Illeana Douglas (Roberta Allsworth), Bob Balaban (pare d'Enid)

Enid i Rebecca són dues adolescents que tot just han acabat els seus estudis secundaris. Decideixen buscar una feina per poder marxar de casa i compartir un pis. Enid continua les classes durant l'estiu per poder graduar-se i Rebecca troba una feina, però la seva actitud rebel fa que la perdi aviat. Un dia les noies coneixen Seymour, un home poc sociable que es dedica a col·leccionar discos de vinil. Primer se'n burlen, però quan comencen a conèixe'l s'adonen que tenen coses en comú i acaben fent-se amigues d'ell.

Crítica: "Ghost World" no és una comèdia romàntica; tampoc és un drama; si tingués forçosament que classificar-la diria que es tracta d'un estudi de caràcters, genuïnament emotiu, que assoleix explicar una història plena de malenconia, humor i humanitat a pesar del seu inherent cinisme i sense comprometre la seva honestedat al negar-se a lliurar un típic final *hollywoodense....
Font Format Nom Idioma Any Afegit
DVD+DVB Ghost World 2001 2008-10-21 23:59:48

Última actualització Thursday 28th of June 2018 01:03:32 AM.