Pel·lícules

Annie Hall

Any:
1977
Categories:
Pel·lícula
Generes:
Comèdia, Romàntic
Descripció:
DURADA: 90 minuts (1h 30 min).

PAÍS: EUA GUIÓ: Woody Allen i Marshall Brickman FOTOGRAFIA: Gordon Willis (De Luxe) PRODUCCIÓ: Charles H. Joffe per a MGM/UA DIRECCIÓ: Woody Allen REPARTIMENT: Woody Allen (Alvy Singer), Diane Keaton (Annie Hall), Tony Roberts (Rob), Carol Kane (Allison), Paul Simon (Tony Lacey), Colleen Dewhurst (Mom Hall)

CLASSIFICACIÓ: Per a tots els públics.

Alvy Singer és un còmic que coneix una noia jove i prometedora, Annie Hall, i hi comença un idil·li ple de les típiques angúnies i malentesos. Ella és tota ingènua i vol fer carrera com a cantant a Manhattan. És nerviosa i insegura i es deixa dur per Singer. Però a mesura que passa el temps, Annie madura i comença a buscar el seu propi destí. Per això es trasllada a Los Angeles per obrir-se nous camins. Per a Singer, Los Angeles és un territori foraster ple de personatges ridículs. Però Annie adora l'ambient d'aquesta ciutat i deixa Singer sol a Nova York.

Guanyadora de 4 OSCARS (1978) - Millor pel·lícula - Millor director (Woody Allen) - Millor actriu (Diane Keaton) - Millor guió original També nominada a: - Millor actor principal (Woody Allen)
Font Format Nom Idioma Any Afegit
DVB Annie Hall 1977 2008-08-25 11:22:44

Última actualització Thursday 28th of June 2018 01:03:32 AM.