Pel·lícules

La Bella Otero

Any:
2008
Categories:
Sèrie, Pel·lícula, Producció Catalana, Minisèrie
Generes:
Biografia, Drama, Musical, Romàntic
Descripció:
"La Bella Otero" recupera la vida d'una dona increïble que va regnar als escenaris més importants d'Europa i Amèrica i que va omplir els teatres de llocs com Austràlia o Egipte. La cantant i actriu Carolina Otero, deessa de la "Belle Époque", va ser protagonista de múltiples aventures amb personatges de la noblesa i artistes del seu temps. Es va inventar els seus orígens i va viure envoltada en un misteri que va alimentar l'enveja dels seus rivals i el desig d'homes com el príncep de Gal·les, Leopold de Bèlgica, el tsar Nicolau II, el kàiser Guillem, Albert de Mònaco, Alfons XIII, Vanderbilt o Maurice Chevalier.

Producció: Televisió de Catalunya, Gestmusic Endemol, ICC, Zenit Television, Antena 3 Televisión, Televisión de Galicia i Rai Fiction.

Direcció: Jordi Frades. Guió: John Goldsmith. Director de fotografia: Georges Lechaptois. Música: Xavier Capellas.

Intèrprets: Natalia Verbeke (Carolina), Giorgio Lupano (Raül), Matthieu Rozé (Ernest Jurgens) Paolo Gasparini (Vanderbilt), Rita Cortese (Berta), Mabel Rivera (Padrina Josefa), Pedro Alonso (Venancio Romero), Conrado San Martín (Raül a Niça), Montse Guallar (Elena) , Asunción Balaguer (Carolina a Niça), Jean Pierre Malignon (príncep Albert de Mònaco), Jaume Comas (Vignau), Ezequiel Díaz (Paco), Salo Pasik (Rei Nicolau de Montenegro), Osmar Nuñez (Gran Duc Nicolai) i Tito Gómez (príncep de Gal·les, rei Eduard VII)
Font T Format Nom Idioma Any Afegit
DVB 0 La Bella Otero Completa!! 2008 2008-07-24 01:20:21

Última actualització Thursday 28th of June 2018 01:03:32 AM.