Pel·lícules

Agatha Christie: El misteri d'El Cavall Cendrós (The Pale Horse)

Any:
2020
Categories:
Minisèrie, Sèrie, TVmovie, Pel·lícula
Generes:
Crim, Drama, Misteri
Descripció:
DURADA: 55 minuts. - MIDA: 4,30 GB per capítol aprox.

País: Regne Unit. Direcció: Leonora Lonsdale. Guió: Sarah Phelps (Novela: Agatha Christie). Música: Anne Nikitin. Intèrprets: Rufus Sewell, Kaya Scodelario, Sheila Atim, Madeleine Bowyer, Georgina Campbell, Bertie Carvel, Sean Pertwee, Kathy Kiera Clarke, Henry Lloyd-Hughes, Mark Schneider, Claire Skinner, Rita Tushingham, Sarah Woodward, Ellen Robertson, Poppy Gilbert, Kim Chapman, Martin Buchan, Nicky Goldie, James Fleet, Ben Nathan, Chris Bianchi.

La policia troba una llista de noms misteriosa a la sabata d'una dona morta. Quan l'antiquari Mark Easterbrook s'assabenta que ell hi surt amb nom i cognom, de seguida es posa a investigar pel seu compte per què és en aquesta llista. Les seves indagacions el porten a El Cavall Cendrós, el lloc on tres dones d'un poble llegeixen el futur a la gent. En Mark Easterbrook no creu ni en vidents ni en bruixes, però a mesura que van morint les altres persones de la llista, es veu abocat a pensar que és víctima d'un mal d'ull. Al seu voltant tot s'enfonsa, l'únic que es manté ferm són les seves ganes de saber qui el vol matar i com ho pot evitar.

"El misteri d'El Cavall Cendrós" és una minisèrie de dos episodis, adaptació de la guionista britànica Sarah Phelps d'una de les últimes obres que va escriure Agatha Christie.

Rufus Sewell ("The Man in the High Castle") encapçala el repartiment. També hi participen Kaya Scodelario, Poppy Gilbert, Madeleine Bowyer, Ellen Robertson, Bertie Carvel, Sean Pertwee, Henry Lloyd Hughes i Georgina Campbell, amb Rita Tushingham, Sheila Atim i Kathy Clarke com les tres inquietants dones que faran la vida impossible a Easterbrook.
Font Format Nom Idioma Any Afegit
HDTV Agatha Christie: El misteri d'El Cavall Cendrós Completa!! 2020 2020-07-16 00:31:58

Última actualització Thursday 28th of June 2018 01:03:32 AM.