Pel·lícules

Alemanya any zero (VOSC) (Deutschland im Jahre Null)

Any:
1948
Categories:
Pel·lícula
Generes:
Guerra
Descripció:
Durada: 73 minuts. - MIDA: 1,73 GB

Direcció: Roberto Rossellini. GuiÓ: Roberto Rossellini, Carlo Lizzani, Max Colpet (Idea: Basilio Franchina). Música: Renzo Rossellini. Fotografia: Robert Juillard (B&W). Intèrprets: Edmund Moeschke, Ernst Pittschau, Barbara Hintz, Franz-Otto Krüger, Alexandra Manys, Erich Gühne.

Alemanya, any zero és ambientat al Berlín fantasma de 1947, immediatament després de la caiguda del Tercer Reich. De fet, els actors són alemanys i els troba al lloc del rodatge, fins i tot el protagonista, el nen Edmund Moeschke.

Edmund Köhler, un nen de 12 anys, mira de sobreviure a les dures condicions de l'Alemanya de la postguerra, concretament a Berlín, una ciutat completament enderrocada després de la Segona Guerra Mundial. El pare de l'Edmund és al llit, malalt. Son germà, que havia lluitat a la Wehrmacht durant la guerra, s'amaga a casa per por que el duguin a un camp de concentració. Sa germana va amb els soldats aliats per a obtenir cigarretes.

Amb Alemanya, any zero el director tanca la trilogia començada amb Roma, ciutat oberta i continuada amb Paisà. El film és tot en alemany i la versió italiana es va haver de doblar. Presentem aquesta VOSC sotstitolada a partir de la versió original en alemany, Deutschland im Jahre Null, que és la que va ser restaurada i té una millor qualitat d'imatge.
Font Format Nom Idioma Any Afegit
DVD Alemanya any zero (VOSC) 1948 2019-05-29 00:55:13

Última actualització Thursday 28th of June 2018 01:03:32 AM.