Pel·lícules

Shrek tercer (Shrek the Third)

Any:
2007
Categories:
Pel·lícula, Infantil
Generes:
Animació, Aventures, Comèdia, Família, Fantasia
Descripció:
DURADA: 92 minuts. - MIDA: 1,28 GB

Direcció: Chris Miller. Codirecció: Raman Hui. País: USA. Guió: Chris Miller, Jeffrey Price, Peter S. Seaman i Aron Warner; basat en un argument d'Andrew Adamson; sobre el llibre de William Steig. Producció: Aron Warner. Música: Harry Gregson-Williams. Muntatge: Michael Andrews. Disseny de producció: Guillaume Aretos.

Quan Shrek es va casar amb Fiona, l'últim que es va imaginar és que podria convertir-se en el següent rei. Però quan el seu sogre, el rei Harold, estira la pota de sobte, és exactament el que li espera. I si Shrek (amb la valuosa ajuda d'Ase i del Gat amb Botes) no troba un rei adequat per al regne de Gaire Gaire Llunyà, haurà de resignar-se a estar realment enfastijat la resta dels seus dies. Per si això fos poc, a la princesa Fiona se li acosta una altra petita sorpresa... Atrapat entre les tasques de governar un regne i la seva imminent paternitat, Shrek inicia una recerca per trobar l'únic hereu possible del seu tron. Es tracta d'Artie, el cosí de Fiona, un estudiant medieval marginat del que fa molt que no tenen notícies.

Mentre l'ogre està absent, el seu vell contrincant el Príncep Encantador reapareix en tota la seva bellesa i torna al regne de Molt Molt Llunyà amb una idea ficada en el seu cabet: vol redimir-se. Shrek i Artie, fins i tot tenint al seu costat Ase i a l'elegant Gat amb Botes, i amb l'ajuda de Fiona i de les seves amigues princeses, hauran de fer un esforç digne d'un ogre per salvar la família i aconseguir un final feliç.
Font Format Nom Idioma Any Afegit
DVD Shrek tercer 2007 2008-06-01 17:42:19

Última actualització Thursday 28th of June 2018 01:03:32 AM.