Pel·lícules

Una nit d'òpera - La Cubana

Any:
2002
Categories:
Pel·lícula, Producció Catalana, Altres
Generes:
Comèdia, Musical
Descripció:
Durada: 2 h 06 minuts. - Mida: 1,05 GB

Una obra de la companyia teatral La Cubana. "Una nit d'òpera" es va estrenar al Teatre Tívoli de Barcelona. L'obra es basa en una òpera, "Aida", vista des d'un angle molt diferent. El públic és "enganyat" i se'l col?loca a la part posterior del teatre. D'aquesta manera, els espectadors no només aprendran què és l'òpera, sinó que també podran veure com s'utilitzen trucs teatrals, com s'apugen i s'abaixen els decorats o com es donen els últims retocs al vestuari, la perruqueria i el maquillatge. És com si el públic veiés l'obra per un forat.

El fet d'impedir al públic que entrés per la porta principal del Teatre Tívoli va provocar més d'una enrabiada. Així, l'espectacle comença abans d'asseure's. Els porters ficticis expliquen als assistents que, per la porta principal, només hi poden entrar els que portin entrades vermelles, les més cares; però, en realitat, tot el públic és conduït a la part posterior de l'escenari, des d'on gaudiran d'una funció insòlita i diferent.

La idea d'"Una nit d'òpera" va sorgir quan molta gent que assistia a veure l'anterior obra de La Cubana, "Cegada de amor", demanava de veure l'espectacle per darrera. De fet, al llarg dels cinc anys que va durar aquesta representació, gairebé sempre hi va haver una filera de cadires amb públic que mirava tot el que passava darrere de l'escenari.
Font Format Nom Idioma Any Afegit
DVB Una nit d'òpera - La Cubana 2002 2013-03-15 22:52:32

Última actualització Thursday 28th of June 2018 01:03:32 AM.