Pel·lícules

El mirall trencat (The Mirror Crack'd)

Any:
1980
Categories:
Pel·lícula
Generes:
Crim, Misteri, Thriller
Descripció:
Durada: 105 minuts. - MIDA: 1.27 G

L'actriu Marina Gray (Elizabeth Taylor) roda en un poblet anglès una pel·lícula sobre María Estuardo. Durant el transcurs de la presentació del rodatge algú intenta enverinar-la, matant a una convidada. Mrs. Marple (Angela Lansbury) i el seu nebot, l'inspector Cracock (Edward Fox), descobreixen la identitat del criminal.

Els productors John Brabourne i Richard Goodwin en la seva tercera adaptació d'una novel·la d'Agatha Christie van escollir El mirall trencat per diverses raons. La primera d'elles estava íntimament relacionada amb la pèrdua del fill de Brabourne durant l'atemptat de l'IRA contra el seu sogre, Louis Mountbatten: la novel·la tractava en part sobre el procés de sofriment que implica la pèrdua d'un nen. La segona d'elles era recompensar a Angela Lansbury per la seva interpretació en Mort en el Nil: per a això es va abandonar a Monsier Poirot eventualment (reprendrien al detectiu belga en Mort sota el sol) i se li va concedir protagonisme a la primera Mrs. Marple que ha existit en la pantalla.

El mirall trencat és una pel·lícula de misteri, en la qual es gasta bromes a costa de la vulgaritat d'estrelles d'Hollywood i el provincialisme d'algunes campinyes angleses, i en el qual s'intenta reflectir l'ocàs d'una estrella, les aparicions de la qual en pantalla ve generalment precedida per un tema trist.

Finalment destacar que el film suposa el retorn d'Elizabeth Taylor amb dues figures importants en la seva trajectòria vital i professional: Angela Lansbury i Rock Hudson
Font Format Nom Idioma Any Afegit
DVB El mirall trencat 2006 2012-08-03 01:11:17

Última actualització Thursday 28th of June 2018 01:03:32 AM.