Pel·lícules

Michael Clayton

Any:
2007
Categories:
Pel·lícula
Generes:
Drama, Thriller
Descripció:
DURADA: 119 minuts (1h 59min). MIDA: 1,37 Gb

PAÍS: EUA GUIÓ: Tony Gilroy MÚSICA: James Newton Howard FOTOGRAFIA: Robert Elswit PRODUCTORA: Warner Bros. Pictures DIRECCIÓ: Tony Gilroy INTÈRPRETS: George Clooney, Tom Wilkinson, Tilda Swinton, Sydney Pollack, Michael O'Keefe, Ken Howard, Denis O'Hare, Robert Prescott,

CLASSIFICACIÓ: No recomenada a menors de 13 anys.

Michael Clayton (George Clooney) treballa en un famós bufet de Nova York. La seva especialitat és arreglar les coses de la manera més neta i ràpida possible. No és ni policia ni advocat, sinó la perfecta barreja d’ambdós: el gos guardià, el company fidel que sempre obeeix i mai pregunta.

No obstant, la vida de Michael trontolla quan el seu millor amic del bufet, Arthur Edens (Tom Wilkinson), que durant sis anys ha defensat els interessos de Agtek, una important multinacional agroquímica, descobreix que un producte d’aquesta companyia ha provocat la intoxicació de centenars de grangers. El comportament de l’Arthur farà perillar l’estabilitat i els interessos tant del bufet com de la poderosa multinacional. Michael es veu llavors atrapat entre la lleialtat al seu amic i el compliment del seu deure.

Guayadora d’un OSCAR (2008): Millor actriu de repartiment (Tilda Swinton). - Nominada a 7 OSCAR (2008)
Font Format Nom Idioma Any Afegit
DVD Michael Clayton Completa!! 2007 2008-05-14 18:30:56

Última actualització Thursday 28th of June 2018 01:03:32 AM.