Pel·lícules

Jo sóc la Juani

Any:
2006
Categories:
Pel·lícula, Producció Catalana
Generes:
Comèdia, Drama
Descripció:
DURADA: 100 minuts. - MIDA: 1.27 G

Producció: Media Films i El Virgili Films, 2006 Direcció: Bigas Luna Guió: Carmen Chaves Gastaldo Fotografia: Albert Pascual Intèrprets: Verónica Echegui (Juani), Dani Martín (Jonah), Laya Martí (Vane), Gorka Lasaosa (Nacho), Jose Chaves (padre Juani) , Mercedes Hoyos (Madre Juani) i Marcos Campos (Marcos)

La Juani té 18 anys i una colla d'amics molt aficionats al tunning. Treballa de caixera, com la Vane, la seva millor amiga. Però la Juani no en té prou. Ella vol ser actriu i pensa realitzar els seus somnis. Quan descobreix que el Jonah, el seu xicot, s'ho fa amb una altra, no s'ho pensa dues vegades, agafa la maleta i se'n va cap a Madrid. La Vane l'acompanya. Un cop allà, la Juani i la Vane es compren roba, adopten un nou "look" i troben feina, la Juani d'hostessa i la Vane de dependenta. Però aviat un productor es fixa en la Juani en un càsting i la proposa pel Telecupón. Això fa que les dues noies entrin en el món de la televisió i de la nit.

La Vane es deixa endur pels homes que li prometen coses o, simplement, se l'emporten de festa a canvi que se'n vagi al llit amb ells. La Juani, més sensata, es limita a treure's de sobre els borinots. Però apareix el Marcos i li demana a la Juani de ser el seu agent. A banda de la relació professional, Marcos i Juani estableixen una relació personal que es trenca quan la noia veu que ell té dona i dos fills. L'ha enganyada. No pensa tornar a casa sense haver aconseguit el seu somni i la Vane cada dia està pitjor per la vida que porta, així que les noies fan les maletes i agafen un avió rumb a Los Angeles...
Font Format Nom Idioma Any Afegit
DVB Jo sóc la Juani 2006 2012-01-27 17:34:28

Última actualització Thursday 28th of June 2018 01:03:32 AM.