Pel·lícules

Mortal Kombat

Any:
1995
Categories:
Pel·lícula
Generes:
Acció, Aventures, Fantasia
Descripció:
DURADA: 97 minuts. - MIDA: 790 MB

Idioma versió original: anglès Producció: Threshold Entertainment (Estats Units) Direcció: Paul Anderson Guió: Kevin Droney i John Tobias Fotografia: John R. Leonetti Música: George S. Clinton Intèrprets: Robin Shou, Linden Ashby, Cary-Hiroyuki Tagawa, Bridgette Wilson, Christopher Lambert, Talisa Soto, Trevor Goddard, Chris Casamassa, François Petit.

Durant nombroses generacions s'ha celebrat un torneig creat pels déus ancians anomenat Mortal Kombat, en el qual s'enfronten els guerrers de la Terra contra el bruixot Shang Tsung i el monstre de quatre braços anomenat Goro, dos guerrers de l'Outworld. Es va decidir que si el Outworld guanyava deu vegades consecutives el torneig podria envair la Terra i governar. El Outworld ja ha guanyat els nou tornejos anteriors consecutivament, i per aquest desè torneig, Rayden, el déu protector de la Terra, ha posat les seves esperances en tres guerrers: Liu Kang, un jove monjo shaolin que pretén venjar en el torneig la mort del seu germà a mans de Shang Tsung, Johnny Cage, una estrella del cinema d'acció que participa en el torneig per demostrar que els seus cops són reals; Sonya, una agent de les forces especials que entra en el torneig per detenir un terrorista anomenat Kano. Però Shang Tsung no deixarà que els mortals de la Terra facin malbé tot en el desè torneig i "recluta" a dos letals assassins amb el seu poder mental: Scorpion, un espectre vivent, i Sub-Zero, un ninja amb poders sobre el gel.

Shang Tsung porta els lluitadors del torneig amb vaixell a la seva illa, lloc on es celebra el torneig. En aquest vaixell, Cage, Sonya i Liu Kang coneixen Art Lean, un gran lluitador que més tard és derrotat per Goro. En contra del previst, els guerrers de la Terra vencen els seus combats: Sonya venç Kano, Cage a Scorpion i Goro; Liu Kang venç Kitana (la filla adoptiva de l'emperador és desqualificada), Sub-Zero, Reptile, i finalment acaba amb el mateix bruixot en la seva fortalesa de l'Outworld. D'aquesta manera, els guerrers de la Terra tornen a casa on els espera una desagradable sorpresa: l'emperador de l'Outworld, Shao Kahn, no està conforme amb el resultat del torneig i decideix arreglar a la seva manera, envaint la Terra.
Font Format Nom Idioma Any Afegit
DVD+DVB Mortal Kombat 1995 2012-01-24 00:21:41

Última actualització Thursday 28th of June 2018 01:03:32 AM.