Pel·lícules

Van Wilder, la festa salvatge (Van Wilder, Animal Party)

Any:
2002
Categories:
Pel·lícula
Generes:
Comèdia, Romàntic
Descripció:
DURADA: 92 minuts. - MIDA: 800 megues

Idioma versió original: anglès Producció: Myriad Pictures / In-Motion AG / WMFV presentan una producción Tapestry Films Direcció: Walt Becker Guió: Brent Goldberg i David T. Wagner Fotografia: James Bagdonas Música: David Lawrence

Intèrprets: Ryan Reynolds (Van Wilder), Tara Reid (Gwen Pearson), Tim Matheson (Vance Wilder Sr.), Paul Gleason (Professor McDoogle), Kal Penn (Taj Mahal Badalandabad), Teck Holmes (Hutch), Daniel Cosgrove (Richard Bagg), Deon Richmond (Mini Cochran), Alex Burns (Gordon), Emily Rutherfurd (Jeannie)

Van Wilder ha passat set anys de diversió a la universitat, convertint-se en el gran home del campus, i no té cap intenció de graduar-se mai. Per a la seva desgràcia, el seu pare, Van Wilder, ha decidit no pagar-li més classes. Amb l'ajuda del seu millor amic Hutch, Van idea un pla: organitzar festes per recaptar diners amb què es pagarà les classes i així podrà seguir passant-s'ho la mar de bé. La Gwen Pearson és una estudiant a qui li han encarregat escriure un article, en contra dels seus desitjos, sobre el "Rei de la universitat". A mesura que Gwen coneix el món de Van, descobreix la veritat sobre l'home que hi ha darrere del mite.
Font Format Nom Idioma Any Afegit
DVB Van Wilder, la festa salvatge 2002 2011-06-08 16:26:20

Última actualització Thursday 28th of June 2018 01:03:32 AM.