Pel·lícules

El regal de les llengües (Das Geschenk der Sprachen )

Any:
2003
Categories:
Documental, Pel·lícula, Producció Catalana
Generes:
Documental
Descripció:
DURADA: 53 minuts. - MIDA: 554 MB

Nacionalitat: Alemanya Direcció: Pierre-Olivier FranÇois i Christian Popp Producció: Martina Haubrich, Anuschka Seifert (Una producció de Paral·lel 40 i de LOOKS) Guió: Pierre-Olivier FranÇois i Christian Popp Fotografia: Carles Mestres Composició musical: J. Peter Schwalm So: Amanda Villavieja Garcia

Coproducció de TV3 i WDR/ARTE. "El regal de les llengües" una pel·lícula que vol marcar un camí cap a una Europa rica lingüísticament i culturalment. Són els bilingües un cas especial?

Tenen el mateix cervell i fan la mateixa vida que els monolingüistes? Quina diferència hi ha entre qui ha après més d'una llengua des del bressol gràcies a una família bilingüe, i qui s'hi ha vist obligat com a immigrant? Quina diferència hi ha entre bilingüisme i biculturalitat?

"El regal de les llengües" és un documental que ensenya i explica què és exactament el bilingüisme a través d'un viatge que fan els autors, com si fossin dos aventurers, a la recerca de respostes concretes a les seves preguntes. El Tirol sud, Catalunya, Alemanya, França i l'Àfrica són els països que condueixen aquest documental. S'estén per tots els casos de bilingüisme a través de la història: a la família, amb els amics, en regions i estats bilingües, a les escoles, al F. C. Barcelona, a l'ONU. Els autors, Pierre-Olivier FranÇois i Christian Popp, tots dos bilingües, l'un alemany-francès i l'altre alemany-romanès, es consideren ponts entre les comunitats lingüístiques i volen saber la millor manera de viure bé essent bilingües. La pel·lícula representa una nova experiència per a tothom, fins i tot per als qui diàriament tracten el tema del bilingüisme.
Font T Format Nom Idioma Any Afegit
DVB 0 El regal de les llengües 2003 2008-02-20 20:44:53

Última actualització Thursday 28th of June 2018 01:03:32 AM.