Pel·lícules

The Karate Kid

Any:
2010
Categories:
Pel·lícula
Generes:
Acció, Drama, Esports, Família
Descripció:
DURADA: 140 minuts. - MIDA: 1,70 Gb

PAÍS: EE.UU., Xina PRODUCCIÓ: Columbia Pictures DIRECCIÓ: Harald Zwart GUIÓ: Christopher Murphey, Robert Mark Kamen REPARTIMENT: Jaden Smith, Jackie Chan, Taraji P. Henson, Wenwen Han, Rongguang Yu, Zhensu Wu, Zhiheng Wang, Zhenwei Wang, Jared Minns, Shijia Lü, Yi Zhao, Bo Zhang, Luke Carberry, Cameron HillmanGhye Samuel Brown

CLASSIFICACIÓ: No recomanada per als menors de 7 anys

Nova pel·lícula inspirada en la primera Karate Kid. Dre Parker (Jaden Smith), de dotze anys, podria haver estat el noi més popular de Detroit, però l'últim trasllat professional de la seva mare (Taraji P. Henson) el porta a la Xina. Dre immediatament s'enamora de la seva companya de classe Mei Ying. El sentiment és mutu, però les diferències culturals fan que la seva amistat sigui impossible. Tot empitjora encara més perquè els sentiments d'en Dre fan que s'enemisti amb un gamberro de la seva classe que és un prodigi del kung-fu.

Sense cap amic en una terra estranya, en Dre no té a qui acudir excepte a l'home de manteniment, Mr. Han (Jackie Chan), que en secret és un mestre de kung-fu. En Han li ensenya a en Dre que el kung-fu no són només cops de puny i moviments defensius, sinó maduresa i calma. En Dre s'adona que enfrontar-se als gamberros serà la baralla de la seva vida.

Nota: Conté incrustats els subtítols forçats en català, indispensables per entendre alguns diàlegs.
Font Format Nom Idioma Any Afegit
DVD The Karate Kid 2010 2010-12-11 18:44:42

Última actualització Thursday 28th of June 2018 01:03:32 AM.