Pel·lícules

Ull per ull

Any:
2009
Categories:
Sèrie, Pel·lícula, Producció Catalana, Minisèrie
Generes:
Drama, Història
Descripció:
DURADA: 76 minuts i 75 minuts. Mida: 720 i 740 Megues.

DIRECCIÓ: Mar Tarragona, GUIÓ: Isaac Palmiola, Eduard Rodrigo. REPARTIMENT: Enric: Manu Fullola Eulàlia: Nuria Gago Sr. Ricard Torrents: Lluís Homar Joan Torrents: Albert López Murtra Gregori Torrents: Ruben Ametllé Orellana: Paul Berraondo Pedro: Ignasi Campmany Murciano: Andrés Herrera Rafael: Toni Munoz Isidre: Jordi Rico Eusebi: Pep Tosar Pau: Pau Vinyals Palenzuela: Pepo Blasco Margarita Torrents: Berta Esquirol Armando: Alex Esteve Agente Roca: Xavier Flores Bartolomé: Albert Freixer Manolo: Àlex Guix Quintana: Genís Hernández Joaquín: Tony Higueruelo Ramón: Ferran Lahoz Tomás: Jordi Llovet Rosa: Laia Martí Casanovas Sra. Dolors Torrents: Blanca Martínez Huertas: Sergi Misas Capità Melquíades: Pep Antón Muñoz José: Dani Padro Joanet Torrents: Roger Príncep Agent Piñol: Albert Viñas

Primera Part: Barcelona, 1919. La ciutat està esquitxada de sang. Els trets trenquen el silenci de la nit i es cobren més i més vides. El Sindicat Lliure actua amb impunitat, i elimina sense contemplacions els líders anarquistes més carismàtics. Alhora, la CNT ha reunit grups d'acció per venjar els seus companys. Ningú no sembla disposat a parar l'altra galta.

L'Enric Serra és un jove obrer que treballa a la fàbrica tèxtil del Sr. Torrents. El seu germà lidera una vaga que farà perdre molts diners a la família Torrents. A la sortida de la fàbrica, l'Enric contempla amb impotència com el seu germà és assassinat. Sap que el responsable de la mort és el Sr. Torrents i decideix unir-se a un grup d'acció anarquista per venjar-se.

Segona Part: L'Enric amaga l'Eulàlia i negocia el seu rescat amb l'ajuda del seu company Murciano. Amb els diners aconseguiran armes per combatre la repressió contra els anarquistes. L'Eulàlia i l'Enric comencen a sentir-se atrets i l'alliberament surt malament: els han delatat i el Murciano acaba mort. Quan la noia és alliberada, ell es posa a preparar la revolució mentre es veuen en secret.

És en aquest moment quan Martínez-Anido és nomenat governador civil de Barcelona. Comença una implacable repressió. Il·legalitza el sindicat de la CNT i dóna carta lliure a la policia i al Sindicat Lliure per assassinar impunement anarquistes i militants de la CNT.
Font Format Nom Idioma Any Afegit
DVB Ull per ull Completa!! 2009 2010-05-06 15:28:18

Última actualització Thursday 28th of June 2018 01:03:32 AM.