Pel·lícules

Mr. Magorium i la seva botiga màgica (Mr. Magorium's Wonder Emporium)

Any:
2007
Categories:
Pel·lícula, Infantil
Generes:
Comèdia, Família, Fantasia
Descripció:
DURADA: 91 minuts. - MIDA: 1.67 GB

DIRECTOR: zach Helm GUIÓ: Zach Helm MÚSICA: Alexandre Desplat FOTOGRAFia: Roman Osin REPARTIMENT: Natalie Portman, Dustin Hoffman, Jason Bateman, Zach Mills, Jonathan Potts, David Rendall, Rebecca Northan, Beatriz Yuste PRODUCTORA: Walden Media / Mandate Pictures / FilmColony

Alguna cosa està a punt de canviar per a sempre a la botiga de joguines màgiques. El Sr. Magorium (Dustin Hoffman), fundador i propietari d'aquesta màgica botiga de joguines, abandonarà aquest món en breu pel que ha de deixar llest com més aviat millor el seu llegat: el traspàs de la botiga a Molly Mahoney (Natalie Portman), una alegre i imaginativa jove que des de la seva adolescència ha estat la seva fidel encarregada. Per a això contracta a Henry (Jason Bateman), un comptable seriós i responsable de la mateixa edat que Mahoney.

Els problemes començaran quan la botiga, que té vida pròpia, es rebel·li contra la nova situació en adonar-se'n de que Mahoney no confia en la seva pròpia capacitat de crear màgia. Després de la mort del senyor Magorium, i amb la botiga a punt de desaparèixer per a sempre vençuda per l'empipament i la pena, Mahoney haurà de trobar una via per a retornar-li la vitalitat a la jugueteria màgica, un camí que passa per la recuperació de la confiança en si mateixa. Per això contarà amb dos aliats fonamentals: Eric (Zach Mills), un nen prodigi de nou anys i Henry, el comptable, que li'n serà de més ajuda de la que Mahoney mai s'hagués arribat a imaginar.
Font Format Nom Idioma Any Afegit
DVD Mr. Magorium i la seva botiga màgica 2007 2010-04-20 23:48:29

Última actualització Thursday 28th of June 2018 01:03:32 AM.