Pel·lícules

Bandides (Bandidas)

Any:
2006
Categories:
Pel·lícula
Generes:
Acció, Comèdia, Crim, Oest
Descripció:
Durada: 95 minuts. - Mida: 1,26 GiB Versió a resolució estàndard (SD)

Versió en Alta Definició (720p) Mida: 3,83 GiB

Idiomes: Català-Castellà-Anglès-Audiodescripció en català

Direcció: Joachim Roenning i Espen Sandberg. País: França, Mèxic i EUA. Guió: Luc Besson i Robert Mark Kamen. Producció: Luc Besson i Ariel Zeitoun. Música: Eric Serra. Fotografia: Thierry Arbogast. Intèrprets: Penélope Cruz (María Álvarez), Salma Hayek (Sara Sandoval), Steve Zahn (Quentin Cooke), Dwight Yoakam (Tyler Jackson), Sam Shepard (Bill Buck), Audra Blaser (Clarissa), Denis Arndt (Ashe), Joseph D. Reitman, Ernesto Gómez Cruz (Brujo), Ismael "East" Carlo (Don Diego).

Sara Sandoval (Salma Hayek) és una bella i altiva aristòcrata mexicana que s'ha educat a Europa i gaudeix dels privilegis d'una plàcida existència, sense privacions de cap classe. A l'altre extrem de l'espectre social està María Álvarez, (Penélope Cruz). Volcànica i rebel, ella és l'enlluernadora filla d'un peó de camp.

Elles provenen de costats oposats de l'escala social i, en circumstàncies normals, els seus camins probablement no s'haguessin creuat mai. Però el destí uneix a aquestes dues dones quan una banda de pistolers a sou, que treballen per a uns avariciosos barons del ferrocarril, roba les terres de les seves respectives famílies, atacant i assassinant als seus éssers més estimats. Els despietats malfactors estan capitanejats per l'esbojarrat i guapo Tyler Jackson, interpretat pel cantant de música country Dwight Yoakam. Empeses per la necessitat, María i Sara formen de mala gana una aliança amb la intenció de trobar complerta venjança. Al decidir prendre cartes en l'assumpte, es converteixen al seu torn en pròfugs de la llei i en lladres de bancs.
Font Format Nom Idioma Any Afegit
HDDVD Versió en Alta Definició (720p) 2006 2010-03-30 22:09:43
HDDVD Versió a resolució estàndard (SD) 2006 2010-03-30 22:13:23

Última actualització Thursday 28th of June 2018 01:03:32 AM.