Pel·lícules

Bullying

Any:
2009
Categories:
Pel·lícula, Producció Catalana
Generes:
Drama
Descripció:
DURADA: 90 minuts. - Mida: 1,22 Gb

PAÍS: Catalunya PRODUCCIÓ: Els Quatre Gats Audiovisuals S.L. DIRECCIÓ: Josetxo San Mateo GUIÓ: Piti Español, Ángel García Roldán REPARTIMENT: Nadeska Abreo, Marcos Aguilera, Osvaldo Ayre, Felipe Bravo, Albert Carbó, Daniel Casadellà, Yohana Cobo, Jordi Colomer, Laura Conejero, Maria de la Pau Pigem, Juan Miguel Díez, Marisa Duaso, Juli Fàbregas, Carlos Fuentes, Estefanía Justicia, Ariadna Lliveria, Elsa Montanuy, Mónica Moreira, Montse Mostaza, David Ondategui, Pep Payo, Carles Punyet, Albert Ruiz, Joan Carles Suau

En Jordi és un xaval de 15 anys que ha perdut recentment al seu pare i que, juntament amb la seva mare, decideix canviar de ciutat per a començar una nova vida. Al principi tot sembla anar bé. Però la destinació li reserva una terrible sorpresa, ja que quan Jordi traspassi el llindar del nou institut al que s'incorpora, creuarà sense saber-lo la tenebrosa frontera de l'infern. I qui el convida a entrar en ell, amb un esgarrifós somriure als llavis, és en Nacho, un company de classe, que a pesar de la seva edat pertany ja a la raça dels quals s'alimenten únicament de la por i del dolor aliè.

En Nacho, com una encarnació del Mal, serà capaç d'assolir que en el malson en el qual submergeix a en Jordi, cada dia que passi sigui superat en violència i crueltat pel següent. Una mare confosa que no assoleix comprendre el que ocorre, un fosc i misteriós personatge que carrega amb un secret del passat, i una noia, l'Ania, capaç d'entendre a en Jordi perquè també ella coneix els mil rostres de l'horror, seran els companys de viatge del nostre heroi. Un viatge el terme del qual serà decidit en una reacció final pel propi Jordi, qui com qualsevol ésser humà té en la llibertat una meta vital indispensable, i la cerca amb desesperació. Fins a trobar-la.
Font Format Nom Idioma Any Afegit
DVD Bullying 2009 2010-03-03 15:34:18

Última actualització Thursday 28th of June 2018 01:03:32 AM.