Pel·lícules

Inconscients (Inconscientes)

Any:
2004
Categories:
Pel·lícula, Adults
Generes:
Comèdia, Misteri, Romàntic
Descripció:
Durada: 1h 44 minuts. - Mida: 1000 Megues.

Producció: Messidor Films, Tornasol Films, Emc Asset Management (Alemanya), Madragoa Produçao de Filmes (Portugal) i Classic (Italia) Direcció: Joaquín Oristell Guió: Joaquín Oristell, Teresa de Pelegrí i Dominic Harari Música: Sergio Moure Director de fotografia: Jaume Peracaula Intèrprets: Leonor Watling (Alma), Luis Tosar (Salvador), Mercedes Sampietro (Sra. Mingarro), Juanjo Puigcorbé (Dr. Mira), Núria Prims (Olivia) i Alex Brendemühl (León)

Barcelona, 1913. L'Alma és potser una de les dones més modernes del seu temps. El seu pare, el doctor Mira, es el neurocirurgià més prestigiós del país. El seu marit, León Pardo, exerceix també la medicina com a psiquiatre. Aquell estiu va visitar Viena, on es posa al servei del revolucionari dr. Freud i les seves teories sobre la histèria i la sexualitat.

Tot comença la tarda en què l'Alma arriba a casa i troba el seu marit amb els ulls plens de llàgrimes i sense donar cap explicació se'n va i ella queda sola i a punt de donar a llum.L' Alma va a veure el seu cunyat, el Salvador, també psiquiatre i profundament enamorat d'ella. Li demana que li ajudi a trobar el seu marit. L'única pista és un manuscrit sobre la histèria i la sexualitat femenina basat en quatre pacients. Seguint aquests indicis, l'Alma i el Salvador inicien una aventura estil Sherlock Holmes, a on la hipnosi, l'amor, el perill i tots els tabús imaginables es barregen.
Font Format Nom Idioma Any Afegit
DVB Inconscients 2004 2008-01-29 19:36:24

Última actualització Thursday 28th of June 2018 01:03:32 AM.