Pel·lícules

Broadway Danny Rose

Any:
1984
Categories:
Pel·lícula
Generes:
Comèdia
Descripció:
Director: Woody Allen

És una comèdia en blanc i negre amb un tò nostàlgic. Amb la possible excepció de Dies de ràdio, Allen mai ha reprès el tema de pèrdua de l'autenticitat amb el mateix encant.

La pel·lícula comença amb una escena on uns còmics, vells col·legues, es reuneixen al voltant d'una taula per sopar i xerrar (molts dels còmics en realitat s'interpreten a si mateixos). A la conversa hi surt en Danny Rose (Woody Allen), un representant d'espectacles. Van explicant històries d'ell al voltant de la taula, tractant de superar-se els uns als altres, fins que un comença a explicar l'anècdota més interessant d'en Danny Rose.

És un representant de segona categoria, que es desviu pels seus clients. Un d'ells és en Lou Canova, un cantant de les velles glòries (interpretat per Nick Apollo Forte) anys després d'un cert èxit es troba ara en baixa forma. El cantant, que està casat, té una aventura amb la dona d'un mafiós, Tina Vitale (Mia Farrow). Quan en Danny comença a treballar amb en Lou ell va recuperant la confiança, i finalment aconsegueix obtenir un perfil lleugerament més alt. Aleshores es tornen a posar de moda els cantants nostalgics i en Danny aconsegueix una bona actuació.

Tots dos estan emocionats, però també molt nerviosos. En Lou fa que en Danny porti la Tina a l'actuació fent-la passar per la seva amant perquè la seva dona no s'assabenti de res. Això posa en marxa una cadena d'esdeveniments que en Danny intenta solucionar com pot.
Font Format Nom Idioma Any Afegit
DVD Broadway Danny Rose 1984 2009-09-10 14:07:57

Última actualització Thursday 28th of June 2018 01:03:32 AM.