Pel·lícules

La dona de l'anarquista (La mujer del anarquista)

Any:
2008
Categories:
Pel·lícula
Generes:
Drama, Història
Descripció:
Durada: 117 minuts. - Mida: 1.35 GiB

Idiomes: Català-Castellà

Direcció: Peter Sehr i Marie Noëlle. País: Alemanya, Espanya i França. Guió: Marie Noëlle. Producció: Peter Sehr, Marie Noëlle, Jordi Rediu, Norbert Llaràs i Philippe Planells.. Música: Zacarías M. de la Riva. Fotografia: Jean-François Robin. Intèrprets: Juan Diego Botto (Justo Álvarez Calderón), María Valverde (Manuela), Ivana Baquero (Paloma), Nina Hoss (Lenin), Jean-Marc Barr (Pierre), Pere Arquillué (Jaime), Nathalie Grauwin (Marie), Biel Durán (Luis), Irene Montalà (Pilar), Adriá Collado (Francisco), Laura Morante (Lucienne), Irene Visedo (Paloma adulta).

Inspirada en la història familiar de la guionista. A Madrid, Manuela, una dona apassionada, espera el retorn de Justo, a qui estima més que als grans ideals o la revolució. Remourà cel i terra per a tornar a trobar-se amb ell.

Paloma, una nena petita, espera el seu pare: només el coneix gràcies a una fotografia que el retrata com un home jove, guapo i fort. Les explosions de les bombes són la música de la seva infància. Creix en l'adversitat, que li ha donat força. Sap defensar a la vida. Als setze anys, s'enfronta a un home sever i dur al qual li costa comprendre.

A França, Justo, un home sincer, ha seguit el seu camí perdent-ho gairebé tot durant la guerra: ja no espera res. No obstant això, tornarà a trobar-ho tot i l'amor li reconciliarà amb el món.
Font Format Nom Idioma Any Afegit
DVD La dona de l'anarquista 2008 2009-06-21 04:10:40

Última actualització Thursday 28th of June 2018 01:03:32 AM.