Pel·lícules

La boda de la Rachel (Rachel getting married)

Any:
2008
Categories:
Pel·lícula
Generes:
Drama, Romàntic
Descripció:
Durada: 113 minuts. - Mida: Mida: 1.15 GiB

Direcció: Jonathan Demme. País: EUA. Guió: Jenny Lumet. Producció: Jonathan Demme, Neda Armian y Marc Platt. Música: Zafer Tawil y Donald Harrison Jr. Fotografia: Declan Quinn. Intèrprets: Anne Hathaway (Kym), Rosemarie DeWitt (Rachel), Mather Zickel (Kieran), Bill Irwin (Paul), Anna Deavere Smith (Carol), Anisa George (Emma), Debra Winger (Abby), Roslyn Ruff (Rosa), Sebastian Stan (Walter), Tunde Adebimpe (Sidney), Jerome LePage (Andrew).

La boda de Rachel marca el retorn al cinema de ficció del director Jonathan Demme (The Silence of the Lambs, Philadelphia, Citizen’s Band, Melvin and Howard) després d’estar una quants anys dedicat al gènere documental. Amb el debut com a guionista de Jenny Lumet (filla del gran director Sydney Lumet), i protagonitzada per Anne Hathaway, explica la història de Kym, una addicta en rehabilitació, que deixa la clínica durant el cap de setmana per anar al casament de la seva germana Rachel (Rosemary DeWitt).

Sota aquest escenari, la personalitat inestable de Kym i la reaparició de vells fantasmes del seu passat desestabilitzen la dinàmica familiar. El subtil treball de Demme amb els seus personatges, especialment amb Kym, aconsegueix una empatia de l’espectador inclús a l’hora d’entreveure la part més baixa del seu caràcter.

En entrevistes amb la premsa, Demme cita The Wedding (1978) de Robert Altman com una de les inspiracions per al film. L’ús de la càmera en mà, i de mètode d’enregistrament més austers evidencien els seus últims anys com a documentalista, i ens remeten al moviment Dogma 95, així com l’ús exclusiu de música diegètica (l’espectador escolta els que els personatges escolten). D’aquesta manera construeix gairebé un documental sobre aquest grup familiar, amb una mirada compassiva cap als seus personatges.
Font Format Nom Idioma Any Afegit
DVD La boda de la Rachel 2008 2009-04-08 21:49:07

Última actualització Thursday 28th of June 2018 01:03:32 AM.