Pel·lícules

Tintín i el Temple del Sol (Tintin et le Temple du Soleil)

Any:
1969
Categories:
Pel·lícula, Infantil
Generes:
Animació, Aventures
Descripció:
Idiomes: CATALÀ - FRANCÈS

Durada: 77 minuts. - Mida: 722 MiB

Direcció: Raymond Leblanc. - PaÍs: França. - Diàleg original: Greg. - Producció: Raymond Leblanc i Belvision (Bèlgica) i Dargaud Productions (França). - Música: François Rauber. Cançons inèdites de Jacques Brel. - Adaptació: Hergé, Joss Marissen, Eddie Lateste, Lazlo Molnar. Animació: Nic Brocca, Marcel, Colbrant, Vivian Miessen, Claude Monfort, Lawrence Moorcroft. - Fotografia: Joss Marissen i François Léonard (color). - Versió catalana: Associació Cultural Cavall Fort, Drac Màgic, Rialles (Albert Jané, 1994).

El professor Tornassol ha estat raptat per uns desconeguts, alhora que els dos únics membres de l'expedició a la tomba de Raspar Capac que encara no han estat afectats per una estranya malaltia que manté la resta dels arqueòlegs en una letargia indefinida, cauen finalment sota els efectes d'una misteriosa bola de cristall. Tornassol, que accidentalment s'havia col·locat el gran braçalet sagrat de la mòmia, és conduït al Perú perquè li sigui aplicat el càstig inca per la profanació de la tomba sagrada.

Tintín, el seu amic incondicional, el capità Haddock, i l'inseparable Milú, segueixen la pista per rescatar el professor. Comencen així un viatge ple d'entrebancs fins al Temple del Sol, la fortalesa dels últims inques en plena serralada dels Andes. Pel camí s'hauran d'enfrontar a tota mena de perills. També tindran l'oportunitat de fer un gran amic, el petit Zorrino, que els serà d'una gran utilitat com a guia i coneixedor del país. I, igualment, comptaran amb l'habitual contrapunt dels Dupont i Dupond, que amb la seva ineficàcia hatibual intenten trobar també el professor Tornassol.
Font Format Nom Idioma Any Afegit
DVD+DVB Tintín i el Temple del Sol 1969 2008-12-20 16:20:05

Última actualització Thursday 28th of June 2018 01:03:32 AM.