Pel·lícules

Nines Russes

Any:
2002
Categories:
Pel·lícula, TVmovie, Producció Catalana
Generes:
Drama, Thriller
Descripció:
Durada: 79 minuts - Mida: 702 MB

Producció: Televisió de Catalunya i Fair Play Produccions, amb el suport de l'Institut Català de les Indústries Culturals (ICIC), 2002 (Espanya) - Direcció: Pau Freixas - Guió: Jaume Cabré, Cesc B. Moreno, Pau Freixas, Jordi Castanyer - Fotografia: Julian Elizalde - Música: Joan Enric Garde - Intèrprets: David Selvas (Sergi), Lluis Homar (Sans), Joan Carles Gustems (Rabell), Elisabet Castellví (Carla), Sergi Galera (Cris), Hèctor Claramunt (Vlad)

El Sergi ( David Selvas) treballa de Mosso d'Esquadra i és el millor tirador de la promoció del 98. La seva vida fa un gir molt brusc quan en un assalt a un pis franc d'uns traficants veu morir tràgicament el seu company i millor amic. Per culpa d'un error, el Sergi es veu atrapat en un fort sentiment de culpabilitat i decideix abandonar la polícia. Però li ofereixen una missió que li permetrà refer la seva vida i sentir que venja la mort del seu company. Com en un joc de nines russes, el Sergi, amb una nova identitat, s'infiltra en un món obscur, el de la delinqüència, amb l'objectiu de descobrir el cap d'una màfia russa que actua a la ciutat: l'Alexander Safín (Lluís Homar). Decidit a emprendre aquesta aventura sense retorn, desapareix sense deixar cap rastre tallant tota relació amb la seva família, dona, amics i companys. Aquesta nova vida l'arrossega a situacions límit on un espiral de droga, sexe i violència l'obliga una vegada rera l'altre a transgredir les seves pròpies conviccions. Dones explotades sense cap mena d'escrúpol, venjances xenòfobes, enganys i perversions esdevenen el dia a dia del Sergi.

Una aposta per l'acció El gènere d'acció és una de les principals novetats d'aquesta tv movie i significa un treball molt important de producció. Es va rodar a molts carrers de Barcelona, Granollers, Mollet, Masnou o Castelldefels. A Barcelona els escenaris són el Parc de la Ciutadella, el Poble Nou, el clavagueram de la ciutat o un túnel de rentat. A Granollers es van rodar escenes a la fàbrica textil buida Roca Humbert i a l'Hospital. A Mollet, a l'escola del Mossos, s'hi va ubicar la comissaria de la pel.lícula i la galeria de tir.

Pel rodatge de les seqüències d'acció es va comptar amb l'assessoramnet dels GEI, el Grup Especial d'Intervenció dels Mossos Esquadra perquè el nivell de credibilitat fos màxim en tots els sentits. Amb la intervenció del grup d'elit dels Mossos també es transmet una idea de la policia més moderna i menys rància. El nivell d'implicació va estar tan important que fins i tot han participat en algunes seqüències de la pel·lícula"
Font Format Nom Idioma Any Afegit
DVB Nines Russes 2002 2008-12-19 18:44:43

Última actualització Thursday 28th of June 2018 01:03:32 AM.